Svjedokinja o stravičnom ubistvu u centru Rijeke: “Ženu je napao iz čista mira, uhvatio ju je za lice, vukao iza šanka”

Region

Svjedokinja o stravičnom ubistvu u centru Rijeke: “Ženu je napao iz čista mira, uhvatio ju je za lice, vukao iza šanka”

Iz policije su kratko izvijestili kako su u 14.42 dobili dojavu o tučnjavi u ugostiteljskom objektu PIN na Pavlinskom trgu gdje je došlo do sukoba u kojem je jedna ženska osoba ozlijeđena

U nedjelju u rano poslijepodne u strogom centru Rijeke dogodilo se ubistvo. Muškarac je usmrtio žensku osobu u ugostiteljskom objektu na Pavlinskom trgu.

Iz policije su kratko izvijestili kako su u 14.42 dobili dojavu o tučnjavi u ugostiteljskom objektu PIN na Pavlinskom trgu gdje je došlo do sukoba u kojem je jedna ženska osoba ozlijeđena.

Uz policijske službenike, na mjesto događaja stigla je i ekipa hitne medicinske pomoći koja je pokušala reanimirati žensku osobu ali u tome, nažalost, nije uspjela.

Svjedokinja, 74-godišnja Vesna Vagner, za RTL je ispričala što se dogodilo.

– Došla je policija i on je pobjegao preko trga prema dolje u jednom crnom skafanderu. Ja sam vidjela kad je on to napravio, ja sam izašla van. Ja sam pobjegla jer me je bilo strah. Da vam budem iskrena. Ja sam se počela tresti, izašla sam van mi popila piće na terasi. I dok su oni došli, on je pobjegao, trčao je prema trgu – ispričala je.

– Ženu je napao iz čista mira. Skočio je na nju za šankom. Uhvatio ju je za lice i vukao iza šanka. Svu ju je izgrebao – kazala je Vagner.

O svemu se oglasila i policija.

– Danas oko 14:40 sati policija je zaprimila dojavu da je u jednom od ugostiteljskih objekata na Pavlinskom trgu u Rijeci došlo do tučnjave u kojoj je ozlijeđena ženska osoba. Na mjestu događaja djelatnici hitne medicinske pomoći pokušali su reanimirati ozlijeđenu, ali bezuspješno te je konstatirana smrt. Zbog sumnje da je riječ o nasilnoj smrti, u tijeku je očevid kojeg obavljaju policijski službenici i nadležna državna odvjetnica. Policija je pronašla osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te nastavlja kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i relevantnih činjenica – objavila je policija.

avaz.ba