PEVAČICE PODRŽALE KAĆU I NAPALE VODITELJKU! GORE MREŽE: Sanja Marinković je glupa i bezobrazna! TEŽAK KOMPLEKSAŠ I OLOŠ! (FOTO)

Showbizz

PEVAČICE PODRŽALE KAĆU I NAPALE VODITELJKU! GORE MREŽE: Sanja Marinković je glupa i bezobrazna! TEŽAK KOMPLEKSAŠ I OLOŠ! (FOTO)

Pevačica Katarina Živković gostovala je u emisiji “Magazin In” Sanje Marinković, nakon koje se oglasila na svom Instagram profilu gde je negodovala jer je odgovor na njeno pitanje isečen.

Ona je tražila i da se Sanja Marinković javno izvini, a pevačice i koleginice su je podržale.

Milena Ćeranić, Rialda Karahasanović, Aleksandra Bursać, Maja Nikolić samo su neke od pevačica koje su joj poslale poruke:

“Bravo”, napisala je Aleksandra Bursać.

– Tako je, draga moja. Ja sam izašla iz njene emisije jer je nevaspitana i bezobrazna i seče pitanja i moje izlaganje. Kad joj ne odgovara šta imam da kažem prekida me i seče da bih joj rekla šta ona želi da čuje! Sanja je retko glupa i bezobrazna voditeljka i veruj mi da ovako ljubomornu i zlu osobu odavno nisam upoznala. Težak kompleksaš i ološ – navela je Maja.

“Tako je bre”, napisala je Milena Ćeranić, dok je Rialda Karahasanović stavila emotikon koji označava aplauz.

Živkovićeva je, podsetimo, na Instagramu napisala šta se tačno dogodilo.

– Pošto je moj komentar u emisiji “Magazin In” na pitanje postavljeno meni i Maji Marinković da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, Sanja Marinković sklonila (izbacila iz emisije), prinuđena sam da prokomentarišem ovde, jer moja je dužnost da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice, koje se kroz život pošteno bore i pošteno zarađuju svoj dinar – napisala je Katarina danas.

– Dakle, moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio ovako: “Predrasuda ima i biće ih, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, takvih ima i među voditeljkama i među advokatima, agentima i lekarima, smatram da promiskuitet nema apsolutno nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to apsolutne gluposti, a kako na njih reagujem – ne reagujem nikako, jer me one ne pogađaju” – dodala je pevačica.

– S obzirom da je tokom emitovanja moj komentar na njeno neprikladno pitanje izostavljen, izbačen, to može vrlo lako da se pogrešno protumači kako se ja zapravo slažem sa svime što ona govori, a pošto nisam odgovorila, tačnije pošto je isekla moj odgovor, to bi značilo da ja to podržavam i da odobravam sve što ona govori, što je u krajnju ruku nefer i vrlo zlonamerno. Ne znam koja je bila Sanjina namera, ali je svakako uvredljiva, ne samo za mene, već za sve moje kolege – navela je Živkovićeva.

– Zoveš u emisiju goste da bi ih potom vređala, ponižavala i omalovažavala i na kraju kreiraš onako kako tebi odgovara. Ja to ne želim i želim javno izvinjenje, ne samo za sebe već za sve moje kolege – zaključila je Kaća.

Kurir.rs/M.M.