Nakon RAZVODA od Ane, Rađen je u vezi sa njenom koleginicom: Pevačica otkrila da li je i ona ZALJUBLJENA

Showbizz

Nakon RAZVODA od Ane, Rađen je u vezi sa njenom koleginicom: Pevačica otkrila da li je i ona ZALJUBLJENA

Iskreno progovorila o ovoj temi

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen razveli su se pre nekoliko godina, a on je uplovio u romansu sa njenom koleginicom Milicom Ristić.

Ana je već neko vreme sama, a kako kaže, to joj ni najmanje ne smeta.

– Nisam se zaljubila, niti imam nameru da se zaljubljujem. Skoro su mi i nešto najbliži prijatelji rekli: “Dobro, hoće li se nešto desiti?” Ali, ja stvarno nemam potrebu. Osećam se ovako srećno sama sa sobom. I mnogo mi je drago da sam uspela da dođem do tog stadijuma, da sam srećna sama sa sobom. Ja sam super žena. Sve mogu sama – rekla je ona za “Ekskluziv”.

– Zdravije je biti kvalitetno sam, nego sa bilo kim. Opet kažem, ne bežim od toga. Ako se pojavi neko ko će ne način mog života, nego ovu energiju i ovo kako se ja osećam samo da duplira, samo da mi bude još lepše, onda okej – dodala je Ana.

Otkrila je i kako podnosi pandemiju koronavirusa.

Ja se nadam da će uskoro doći vreme kada više nećemo pričati o koroni, broju zaraženih i svemu tome. Iskreno, verujem da će uskoro sve ovo da bude jedan ružan san, koji će biti iza nas i da ćemo nastaviti normalno da živimo. Ovo se više svima smučilo. Ništa se u životu ne dešava slučajno, to nam je samo pokazalo koliko smo hrabri, jaki i koliko možemo sve da izguramo – iskrena je pevačica.

Otkrila je i kako uspeva da tako dobro izgleda, ali i da se dobro oseća.

– Nema to veze sa razvodom, to ima veze sa razmišljanjem, sa onim čime se bavite u životu i ljudi koji vas okružuju. Kako namestite stvari. Ne kaže se džabe kakve su ti misli, takav ti je život. Sve kreće od misli. Ako nešto možemo da promeni u životu to su naše misli, da negativno pretvorimo u pozitivno, šta god i kako god da je, da budemo strpljivi i da izguramo – zaključila je Ana Kokić u emisiji.

objektiv.rs