Istražitelji bili šokirani prizorom u kafiću: Lice žene bilo je skroz smrskano, tukao ju je i nogama

Region

Istražitelji bili šokirani prizorom u kafiću: Lice žene bilo je skroz smrskano, tukao ju je i nogama

Ubojica je uspio pobjeći s mjesta zločina, iz riječkog kafića Pin i, prema izjavi svjedokinje bježao prema Koblerovom trgu. No policija je vrlo brzo stegnula obruč oko njega, te ga uhitila nedaleko od poprišta zločina

Isplivali su novi stravični detalji zločina koji je danas poslijepodne šokirao Rijeku. Kako se doznaje, napadač je ne samo rukama nasrnuo svom silom na nesretnu ženu, već ju je tukao i nogama.

Prizor ubijene žene bio je šokantan čak i za iskusne istražitelje, ubojica joj je lice smrskao doslovno do neprepoznatljivosti. Još uvijek nije poznato što je izazvalo takav ispad ubilačkog bijesa kod napadača.

Svjedokinja koja je bila u kafiću ispričala je kako je muškarac gledao u nju dok je sjedila za drugim stolom.

– Primijetila sam kako gleda u mene, konobar mi je došao i rekao da izađem van jer će i mene ubiti. Nju je cijelu iskasapio – rekla je gospođa Vesna i dodala kako su i jučer bili u istom kafiću.

U kafiću je bilo i drugih ljudi, kaže, a čula je kako je ubijena u jednom trenutku pitala muškarca hoće li s njom na ručak, na što je on pristao. Na kraju je dodala da je muškarac inače ulićni pjevač koji često pjeva crkvene pjesme kod robne kuće Ri.

Ubojica je uspio pobjeći s mjesta zločina, iz riječkog kafića Pin i, prema izjavi svjedokinje bježao prema Koblerovom trgu. No policija je vrlo brzo stegnula obruč oko njega, te ga uhitila nedaleko od poprišta zločina.

Nakon višesatnog očevida izjavu je dala zamjenica županijskog državnog odvjetnika Tea Radovani.

– Ubojstvo se dogodilo unutar kafića od strane muške osobe, na štetu ženske osobe. Osoba za koju se sumnja da je počinitelj je pod nadzorom policije. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a za sada su osnove sumnje da je počinjeno kazneno djelo ubojstva – izjavila je Radovani.

24sata