RAZBOLELA SE ZBOG SKID*NJA NA MINUSU: Stanija trpi posledice nakon VR**OG izdanja na snegu, evo gde se sada nalazi! (FOTO)

Showbizz

RAZBOLELA SE ZBOG SKIDANJA NA MINUSU: Stanija trpi posledice nakon VRELOG izdanja na snegu, evo gde se sada nalazi! (FOTO)

Spremna na sve zarad dobre fotografije!

Atraktivna bivša zadrugarka Stanija Dobrojević se razbolela jer se polugola šetala Kopaonikom.

Stanija je sa dečkom Markom Markovićem otišla na planinu, odakle je svoje fanove počastila vrelim fotografijama u donjem vešu.

Rijaliti zvezda nije odolela da svoju golu guzu fotografiše na minus 15, ali je već sutradan završila u krevetu sa visokom temperaturom.

– Razbolela sam se, grlo me užasno boli. Srećom, nemam koronu. Nisam se čuvala, već sam zbog dobre fotografije izašla napolje na veliki minus. Svi znate koliko volim da se fotografišem provokativno i da takve slike kačim na društvene mreže, a sad zbog toga trpim posledice – kaže Stanija.

Staniju su fanovi na društvenim mrežama pitali od čega živi, budući da ne radi ništa, a ona im je odgovorila:

– Zarađujem od Instagrama i reklamiranja raznih brendova. Tu je i moja ušteđevina iz Amerike, ali i honorar iz “Zadruge”.

Dobrojevićeva se posle Kopaonika vratila u svoj novi stan u Rumi.

– Ne izlazim nigde, pijem čajeve i jačam imunitet. Marko je sa mnom. Kad ozdravim, planiram novo putovanje, ali ne bih sada o tome – kaže Stanija.

pink.rs