PREKINULA ĆUTNJU! Dalila posle nedelju dana progovorila o Dejanu i Aleks, pa sa Carem proslavila pomirenje VRELOM AKCIJOM u krevetu iz kog je isterana! Oprostila mu SVE!

Showbizz

PREKINULA ĆUTNJU! Dalila posle nedelju dana progovorila o Dejanu i Aleks, pa sa Carem proslavila pomirenje VRELOM AKCIJOM u krevetu iz kog je isterana! Oprostila mu SVE!

Petak veče u “Zadruzi” rezervisano je za emisiju “Nominacije”. Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću, kako bi publika saznala ko su nominovani takmičari. Zadrugari su birali između Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića, koje je za potrčke odabrao Janjuš na samom početku nedelje.

Pevačica Sandra Rešić je otkrila koliko joj znači Dejan, a potom ga je zagrlila i sačuvala.

Što se tiče Dejana Dragojevića. Moje veliko priznanje je da si super momak. Mislim da si prvi čovek u mom životu kome sam ja postala prijatelj za mnogo kratko vreme. Specifični smo drug i drugarica. Prošle sezone sam imala drugarstva, ovo sa tobom uopšte nije prirodno. Proživeli smo pakao, nema potrebe da pričam šta smo sve prošli. Ni jedne sekunde i kada sam govorila da mi je žao, nije mi bilo žao. Ja bih opet trčala kao kreten kad bi počeo da lomataš. To je momenat kada sam ja ljuta na sebe. Nikada te nisam vređala, kao poneki. Ja sam bila jedna od onih koja te mazi, kad te ovde “tuku”. Mislim da je trebalo da se pusti da odboluješ i plačeš, da bi bilo okej. Mislim da treba da ima momenat za plakanje i za tugu. Mislim da jeste srećan. Normalno mi je da razgovaramo poglede. Nismo jednostavni drug i drugarica. Da, odvajam te od svih muškaraca. Ja bih sad trebala da kažem neke zamerke, ali neću da se vraćam na to, jer mislim da mu je bolje i da u ovom momentu sam se dovoljno vraćala na njegove greške. Kudili smo ga i hvalili. Imam drugarstva koja su se gradila, a ovo je drugarstvo koje se desilo iz njegove tuge. Ne znam odakle sam imala snage da idem uz njega. Ja sam svu svoju energiju poslala ka njemu, da bih ga uzdigla, ali se ne kajem za to uopšte. To je nešto što mu je pomoglo. Nije mi žao. Sve i da hodam kao zombi, neće mi biti problem, ako ću znati da će to ljudima koje volim, poput njega, da će da im bude bolje…Vratiću se na to zbog tebe Milane. Da bilo mi je šok i nisam mogla da verujem. Nisam osetila to kao da nas ne voli, nego zbog zbližavanja prema Dalili. Ja sam u tim momentima imala pomoć Đedovića, ali smo mislili da tu sreće nema i da će to da pukne. Ne bi mi bilo žao i da se nije vratio. Da li mi je u tom momentu bio pakao u glavi? Da, jeste. Okrenuo mi se želudac kad mi se to desilo, pa nisam imala ni empatije…Nikada nisam pljuvala Dalilu, čak i kad je bila najgora u očima svih ovde, čak sam nalazila razloge da nije sve u Filipu Caru

Potom se obratio Miki Đuričić.

Ja moram da kažem da su svim mislili da ja imam nešto protiv Dejana, doduše i imama, nervira me to njegovo jurcanje za kupovinom, hranom. Sećam se jednom kada je David jurio za Subotićku, ali ovaj ga pretera, i mene to nervira a svi mi to prenose. U odnasu sa Aleks je okej. Sa druge strane Aleks ona je meni ok, dugo je znam, ali joj zameram što je radila neke stvari koje ti nisu bile potrebne, ove operacije, da stavljaš to. Ne treba ti. Bilo mi je drago kada si upisala fakultet, ali sada vidim da se sprdaju sa tim. Dok je vama dvoje lepo, meni je lepo. Pozitivini ste, srećni ste, tu sam za vas, šta god da vam treba. Jao sećam se kada je Dejan preplivao jezero. Nadam se da i dobar Dejan, a nadam se da nećeš ispasti džukac. Ako si ovo pravi ti, drago mi je, a ako nisi svaka ti čast. Nadam se da će Aleks pokazati da se promenila. Nominujem nju. Šaljem Dejana, ipak Aleks duže poznajem – izlagao je Miki.

Svi su čekali da čuju izlaganje Dalile Dragojević, kako bivša Dejanova supruga danima nije smela da komentariše njega, jer joj je to Filip Car zabranio.

Nemam neko preterano mišljenje i ne bih da kvarim sreću. Drago mi je da je moj bvši suprug srećan i da ga ne gledam u onakvim stanjima. Izvinjavam se za ponašanje i mnogo mi je krivo što sam se onako ponašala kad sam se zaljubila. Za Aleks znam da je devojka mog bivšeg dečka, želim joj puno sreće sa mojim bivšim suprugom. Za lepih pet godina sačuvaću Dejana, a poslati Aleks – rekla je ona.

I Car je bio začuđujuće kratak tokom svom izlaganja.

Nije mi lako nominovati. Ja trenutno pričam sam sa sobom. Ne mogu da verujem da mene komentarišu sa Dejanovom bivšom ženom, a on sa mojom bivšom. Aleks je meni draga, iako smo imali sto stvari. Imam jako lepo mišljenje o njoj iako nemamo komunikaciju sada, sa njom je uvek teško, a sada ni nemam potrebu da komuniciramo. Pozitivnija je ove godine i zrelija je. Što se tiče Dejana, ja menjam mišljenje o njemu svakodnevno. Ide od dobrog do lošeg pa u kurg. Mlad momak kome se desilo mnogo toga, a ja sam jedan od uzroka za te stvar, Nemam puno toga da kažem, poslaću Dejana,a ostaviću Aleks jer nju duže znam – nominovao je Car.

Dalilina drugarica Jovana Tomić Matora otkrila je šta zaista misli o Dejanu.

Ja da nešto pričam, a veća sam pla*ipička od tebe. Kad si mi rekao za koru od banane, ja sam Dalilin prijatelj i biću, ali nisam se mešala ni tada ni sada. Na pravom si putu, treniraš, tu je i Aleks. To što pričaju kako možeš da pr*aš i da radiš, koliko god da mi se neko us*ao u život, ne mogu da osporim lepe trenutke, to će ostati za života. Uvek ćeš imati sećanja na taj život, da li imao drugu, treću ženu, to ne znači da treba da kreneš dalje. Da li ušao sa Aleks u vezu ili ne, radi kako osećaš jer jedino tako m,ožeš da pomogneš sebi. Kad nisam komentarisala, pričali su da sam pristrasna prema Dalili, ali ona je moj prijatelj. Pokvarenjak si u duši, jesi. Ne mogu neke psovke da ti izlete tek tako… Dejanov stil je u rijalitiju to bio, ima dozu pokvarenosti, nekad kroz ironiju i šalu, rekla sam i sama da to ne razumem. Aleks i ja smo se prošle godine držale i borile, da li je ona ljubomorna i posesivna… Mi ludaci ćemo uvek biti ludaci, biće ljubomore i svega. Aleks je neko o je lojalan i odan svojim prijateljima, ne znači da me nije povredila. Car je sa Dalilom, a Dejan sa njom, meni je sve to postalo normalno. Ostaviću Aleks, Dejana šaljem – istakla je Matora.

U pušionici je došlo do rasprave između Dalile i Cara, jer je on smatrao da je ona bila sarkastična kada je Dejanu poželela sreću sa Aleks.

Ja smatram da moram da se sklonim od tebe. Ti mene navodiš na krive puteve. Prvo mi prebacuješ da sam sarkastična, a pre toga smo kometarisali da ćemo skratiti nominacije. Sad lepo razmišljam, ne mogu više, i to sam ja. Ti meni deluješ užasno. Svaki put kao da treba da se nametne tvoja greška meni – govorila je Dalila.
Ja sam se svaki put osećao loše zbog tvojih postupaka, a sada se osećam loše zbog svojih. Razmisliću do ujutru pa ćemo pričati, nisam trenutno pri zdravoj pameti. Mislim da iz najbolje namere, utičem loše na tebe i sebe. Ja brinem o tebi, ali ni meni nije lako – dodao je Car.

Marko Osmakčić je isprozivao svoju bivšu devojku Aleks, te je poslao u izolaciju.

Dejan i ja imamo korektan odnos, uvek se šalimo. Jedina svađa je bila u prvoj nedelji, kad je bila Stanija. bilo je gadno, nisam znao ša me je snašlo. Ovaj odnos rekao sam da uživaju, samo gas. Što se tiče Aleks, prvi momenat, drugi i ajde. Ona i ja niti smo dobri, niti loši, izbegavamo se i nemamo komunikaciju. Mislim da nije loša devojka, imali smo druženje. Što se nje lično tiče mislim da igra malo rijaliti, ja sam to govorio i dok sam bio sa njom. Ne govorim ovo da je nagrdim. Odjednom se žena setila da je Dejan dobar. Nije ona jedina, mnoge imaju medijski momenat i da im je podobno da budu sa Dejanom, znaju da je hajp oko njega. Nije ona babuskera, dobro mu je došlo da uživa. Ona mafija više, nego što bi iz duše radila. Milsim da ima rijaliti momente, prezentirajte se… Sa Dejanom sam korektan, šaljem Aleksandru – poručio je Marko.

Nenad Aleksić Ša je uporedio Dejana sa bratom Davidom, pa mu poželeo sreću sa Aleks.

Dekija sam upoznao ovde, Davida poznajem, dobar momak. Jako podsećaš na burazra, drago mi je da sam upoznao ovakvog momka. Krv je krv, koliko god da ste u svađi, ti nosiš tu ljubav. Drago mi je da su opet dobri i izgladiće to kad izađe iz “Zadruge”. Što se tiče braka prošao sam kroz sličnu priču, samo sam bio sa druge strane. Kad nešto nije suđeno, nije. Naravno da će bit peckalica od strane ukućana. Naravno je da nisi načisto, ali muški se nosiš. Drago mi je da si u prič sa Aleks, sposoban si da imaš drugu devojku. Vidim vas zajedno i vidim lepu priču. Drago mi je da imaš osmeh na licu. Što se tiče Aleks, znamo se iz prošle sezone. Imam jako lepo mišljenje o njoj i baš sam se ogrešio. Žao mi je što smo se posvađali, drago mi je da smo izladili odnos. Ja sam stvarno kriv i preterao sam. Aleks je divna devojka, upoznao sam je napolju, lagana je i skromna. Aleks je toliko prizemna i normalna devojka, bliži sam sa njom i ostaviću Aleks – govorio je Ša.

Milica Veselinović je nahvalila Aleks, te istakla da joj je jedina greška u “Zadruzi 5” veza sa Osmakčićem, zbog čega je ovaj zadrugar izgoreo, a u svađu se umešao i Mensur Ajdarpašić. Obezbeđenje je moralo da reaguje, kako ne bi došlo do fizičkog obračuna.

Irma Sejranić nije štedela reči o Dejanu, koga ne podnosi, a istakla je da za nju nikada neće biti čovek.

Što se tiče Dejana, kako vama nije jasno da je Dejan rijaliti igrač, njemu znači ovo što ga hvalite. On sputava Aleks da se svađa sa ovim ljudima, on je dobar sa svima, jer kupuje mir, a on to radi da ne bi pokazao kakv je. On sve to prebacuje na Dalilu, da je ona kriva što je on takav. On je znao da treba Dinu da kaže za Aleks jer je Dino blizak sa Dalilom, Dejan bre zna šta radi u svakom momentu. Radi sve proračunato i sve u njegovu korist. On je možda vas zaje*ao ali mene ne može, ja sam sve videla i sve znam. Ljudi ne vide da je on u tri dana promenuo tri priče, a u meni vri svakodnevno. On vara i sebe i narod, on želi da bude sa Dalilom. Njega će kad tad neko isprovocirati, a to neću nbiti ja iako sam ja znala to da uradim – rekla je Irma o Dejanu, pa krenula da komentariše Aleks: Ja bih volela da bude u lepom odnosu sa Dejanom. On je blizanac, ona je vodolija, oni se slažu, ja im želim svu sreću, ali Dejan neće moći dugo da glumi. Dejane ti za mene nećeš nikada biti čovek, nominujem njega – rekla je Irma.

Na samom kraju nominacija obratio se i vođa Janjuš, koga su mnogi optuživali da je ljubomoran zbog prisnosti Aleks i Dejana.

Malopre ste dosta pričali o teme šta je meni Dejan rekao, ali bilo je ljudi koji su meni rekli i gore stvari. Nikada nisam doživeo napolju da mi neko nešto kaže. Ja mislim da se Dejan iskreno pokajao nakon toga, a ja znam da sam ja uradio mnogo gore stvari ovde. Miki zna da sam ja bio jedna velika nada košarke,i da sam mogao ja da imam veliku karijeru, ali ja se ne kajem za te stvari, jer sam nakon toga dobio Krunu. Jedino se kajem za Zadrugu 3 i kocku. Deki ti si imao jednu šansu da pokažeš ko si, a sada imas drugu, a najviše ti je pomogao Marko Đedović. Ja samo moram da ti kažem da kako si se ti ponašao prema svojoj supruzi, ja bih tražio takvog čoveka za svoje dete. Ti i ja sada imamo dobar odnos i nadam se da ćemo takvi i ostati. Sa druge strane Aleks se zaljubila za sedam dana, ali ja moram da napomenem da je Aleks bila tu za mene 4 meseca prosle godine, i hvala ti na tome. LJudi, borite se za vašu ljubav – rekao je Janjuš i nominovao Dejana.

Zadrugari su većinom glasova doneli odluku da prvi nominovani takmičar bude Dejan, dok je publika najmanje glasova dala Saletu glumcu, te će se on u nedelju naći u duelu sa Dragojevićem.

Počela je “Igra istine”, a zadrugare je zanimalo kojom bi rečju Nikola Grujić Gruja okarakterisao Milanu Šarac, a on je odabrao da to bude najbezobraznija.

Mateja Matijević je upitao Dejana šta bi sebi rekao na nominacija.

Prvo bih sažalio samog sebe. Prvi period kad sam ćutao, vređao bih samog sebe da sam glup, ispadao naivan i radio nemoguće stvari. Kad sam video da se dešava, rekao bih da mi je žao momka jer nije zaslužio da mu se to dešava. Kad je došlo pomirenje, izvređao bih sebe na najgori mogući način. Razumeo sam svaki komentar, te nominacije mogu svako izlaganje da ponovim. Ne vređam se na kritike, jer su urodile plodom. Bio sam dvoličan, bezobrazan, odrekao sam se ljudi, izdao porodicu, izdao prijatelje. Mislio sam da neću moći da se vratim na prvi put… – rekao je DEjan.

Lepog Miću je zanimalo da li je Rešićeva zaljubljena u Dejana.

Mene to ne zanima. Neka svako priča šta hoće, ja sam njemu bila prijatelj, stala sam uz njega, isto koliko i ti, i dizali ga kada je padao – govorila je Sandra.

Nakon emisije i Grujinih reči, Mima je završila u krevetu Dina Dizdarevića, koji je pevačeva bolna tačka.

Dalila i Car su odlučili da ostave sukobe po strani i daju jedno drugom novu šansu. Ona se vratila u njegov krevet, iz kog je juče bila isterana i njih dvoje su imali žestoku vrelu akciju, nakon koje je usledila masaža, a potom još jedna vrela akcija.

pink.rs