GLUMAC RADOJE ČUPIĆ SE PIJAN ZAKUCAO U BANDERU Zvezda “Ubica mog oca” potpuno UNIŠTIO AUTO: “Da odem ja po još litar rakije”

Showbizz

GLUMAC RADOJE ČUPIĆ SE PIJAN ZAKUCAO U BANDERU Zvezda “Ubica mog oca” potpuno UNIŠTIO AUTO: “Da odem ja po još litar rakije”

Glumac Radoje Čupić sinoć je doživeo saobraćajku u kojoj na svu sreću nije povređen, a imao je čak 1.82 promila alkohola u krvi.

– Udes se dogodio u 20:45 časova kada je glumac išao iz Bačkog Petrovca ka Kulpinu. Vozio je brzo, izgubio kontrolu, sleteo sa puta. Čupić je, kako je alkotestom utvrđeno, vozio pijan i u krivini je izleteo sa puta i udario u banderu. Na svu sreću, nije povređen, a policija koja je došla na uviđaj morala je da ga odvede na trežnjenje jer je naduvao 1.82 promila alkohola – priča izvor “Kurira”.

– Glumac se čak u jednom momentu našalio i policajcima rekao da ga “sačekaju da ode kući po još litar rakije koju može da pije u pritvoru” – navodi sagovornik i dodaje da na skali pijanstva 1.8 promila alkohola u organizmu spada u veoma teško pijanstvo.

Čupiću je, prema pomenutim navodima, određeno trežnjenje u periodu do 24 sata, posle čega je sproveden u Prekršajni sud u Bačkoj Palanci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Čupić je samo dan pre udesa napunio 64 godine.

Radoje Čupić publici je poznat po brojnim ulogama u popularnim ostvarenjima. Publika je mogla da ga gleda u seriji “Koreni”, “Švindleri”, “Klan”, “12 reči”, “Nemanjići”, “Južni vetar”, “Tajkun”, “Državni službenik”, “Vojna akademija”, “Ubice mog oca”… Poslednja uloga na velikom ekranu bila mu je u filmu “Vikend s ćaletom”.

Čupić nije odgovarao na pozive pripadnika sedme sile, a kasnije je njegov telefon bio nedostupan.

blic.rs