Za neke znakove Zodijaka veljača će biti turbulentna, ali s proljećem dolazi smirenje

Zanimljivosti

Za neke znakove Zodijaka veljača će biti turbulentna, ali s proljećem dolazi smirenje

Veljača ove godine donosi intenzivnu energiju, što neće za sve donijeti pozitivna iskustva. Neki znakovi će se morati suočiti sa svojim strahovima, preprekama i velikim izazovima

Ovan

Energična veljača će u vama pobuditi želju da se izrazite, ali izabrat ćete loš način da to učinite. U komunikaciji trebate biti posebno oprezni jer vaš britak um bi vas mogao dovesti u situaciju da kažete nešto što nećete moći povući, a čime ćete povrijediti nekog bliskog.

Smirite se, pokušajte sredinom veljače organizirati si nekakav odmor – uzmite godišnji ili produženi vikend i saberite svoje misli i osjećaje. Ovnovi bi si trebali uzeti vremena da se napune pozitivnom energijom i vjerom da će ovaj loš period proći. U budućnosti vas čekaju jako lijepe stvari.

Škorpion

Veljača će za vas biti izuzetno buran mjesec. Posljednji mjesec zime vam donosi razna iznenađenja, između ostalog i posljedice pogrešnih odluka koje ste donijeli početkom godine. Ali izdržite, jer početkom proljeća se mijenja i vaša situacija.

Škorpioni trebaju pripaziti na svoj temperament. Izbjegavajte svađe i rasprave s bližnjima. Potrudite se postići kompromis – za dobrobit svih.

Jarac

Iako ćete imati jaki poriv da se ove veljače osamite i provedete cijelo vrijeme u nekoj refleksiji, oduprite se tome. To vam neće donijeti ništa dobrog, stoga je najbolje da sami sebe natjerate da se aktivirate.

Jarci koji su u vezi će trebati uložiti dodatni trud u odnos s partnerom. Atma piše da je bitno da budete strpljivi i uporni u ostvarivanju svojih želja i ciljeva. Budući da su čista suprotnost ono što biste željeli i ono što bi trebali napraviti za sebe, oslonite se na prijatelje i obitelj da vam u teškim trenutcima budu potpora.

24sata