(VIDEO) Razbija se od posla, a živi na PARKINGU: Životna priča mlade devojke ostavlja bez reči

Zanimljivosti

(VIDEO) Razbija se od posla, a živi na PARKINGU: Životna priča mlade devojke ostavlja bez reči

Radnica u maloprodaji po imenu Alaja otkrila je da je beskućnica i da mora da živi u svom automobilu, uprkos tome što radi puno radno vreme, 40 sati nedeljno, da bi zaradila novac “kako bi se prehranila”.

Dvadesetdvogodišnja Alaja priznala je da je morala da pere zube na poslu i koristi lokalnu teretanu da se tušira, pre nego što bi se vratila u auto da spava – ponekad samo dva sata tokom noći.

Objavljujući svoju priču na TikTok- u, sledećim rečima je opisala svoj život:

– Umivam se i nameštam frizuru u kolima ili na mestu koje se otvara rano gde perem zube, tuširam se u Planet Fitness-u i pitate me zašto sam uvek tako umorna i jedva da se smejem – navela je.

@oc.liyahh

#fypシ #viraltiktok

♬ –

Žena, čija je objava postala viralna, rekla je gledaocima u opisu snimka da “kada neko mora da radi osmočasovnu smenu pet dana u nedelji, zaposleni ni ne znaju da spava u kolima”.

Rekla je da ju je njena situacija iscrpila, dodajući da zarađuje samo kako bi se prehranila. Nakon što je svoju srceparajuću priču objavila na internetu, Alaja je postala žrtva internet “trolova” koji su tvrdili da samo traži pažnju i “lažira beskućništvo”.

Kao odgovor na napade, ona je postavila još jedan video koji prikazuje unutrašnjost njenog automobila, nagomilanog njenim oskudnim stvarima, dodajući da jedva spavaa dva sata i da bi zaista volela da je sve ovo samo laž.

U drugom video snimku Alaja kaže da je čak i policija jednom prilikom pretresla njen automobil jer su stakla bila previše zatamnjena, pa im je bilo sumnjivo, a zapravo je samo htela malo da odspava.

Njeni snimci su pogledani nekoliko miliona puta, a bilo je i onih koji su joj ponudili pomoć. Za sada, nije poznato da li je uspela da nađe neko rešenje u vidu krova nad glavom, ali sudeći po komentarima ljudi, mnogi od njih su spremni da joj pomognu.

@

♬ –

(objektiv.rs)