TRI SATA JE BILA NA OPERACIONOM STOLU: Oglasio se Đani nakon Slađine HITNE operacije tumora! Pevač s knedlom u grlu ispričao kako je sve prošlo!

Showbizz

TRI SATA JE BILA NA OPERACIONOM STOLU: Oglasio se Đani nakon Slađine HITNE operacije tumora! Pevač s knedlom u grlu ispričao kako je sve prošlo!

Slađana Trajković, supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija primljena je u bolnicu gde je hitno operisana.

Naime, njoj je dijagnostifikovan rak bubrega, te su lekari odlučili odmah da je operišu. Vest o njenoj bolesti povtrdio je i Đani u jednoj emisiji.

Tačno je prolazimo kroz težak period. Slađa je bila na rutinskoj kontroli i lekari su na snimku videli mrlju koja im je zaličila na tumor. To smo saznali krajem decembra. Bili smo u Dubaiju malo da ne misli o tome. Zahvaljujući stručnim lekarima i brzom reakcijom sve je prošlo kako treba. Odstranili su joj tumor, operacija je trajala tri sata. Sada je u bolnici i oporavlja se. Moja supruga je hrabra ali moram da vam priznam da mi nije svejedno – ispričao je Đani u jednoj emisiji.
Podsetimo, Slađa i Đani u braku su dve decenije i imaju troje dece, a pre nekoliko meseci dobili su i unuka od najstarijeg sina. Bebi su dali ime Nikola po Slađinom sinu iz prvog braka. Inače, oni važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a pevač je više puta iznosio detalje iz njihovog braka.

“Prelepa je. Mi smo 22 godine u braku, imamo troje dece. Mi volimo da se šalimo. Funckcionišemo odlično i svakom bih poželeo da ima takvu suprugu i takav odnos sa suprugom”, ispričao je pevač jednom prilikom.

pink.rs