GLEDAOCI IH TOTALNO RASKRINKALI! Aleks i Dejan progovorili o POLJUPCU, Dalila bacala bombe u sebi i pravdala Cara iako ju je maksimalno IZVREĐAO!

Showbizz

GLEDAOCI IH TOTALNO RASKRINKALI! Aleks i Dejan progovorili o POLJUPCU, Dalila bacala bombe u sebi i pravdala Cara iako ju je maksimalno IZVREĐAO!

Voditelj Milan Milošević je sinoć posetio zadrugare u Beloj kući zbog emisije “Pitanja gledalaca”. Od samog starta emisije glavna tema bila je odnos Aleksandre Nikolić, Dejana Dragojevića ali i FIlipa Cara i Dalila Dragojeivć.

Prvo pitanje je bilo za Dejana Dragojevića. On je otkrio kako se oseća nakon poljupca sa Aleksandrom, pa je priznao da mi Aleks prija.

Moram prvo sebe da pronađe, izašao sam iz odnosa koji je trajao 5 godina. Kada bih se odmah prepustio, bilo bi lepo na početku, ali možda ne na kraju. Ja emocija prema Dalili nemam, ne gledam je, ne pratim, skroz sam isključio to. Aleksandra me razume, pričali smo danima. Šta bude biće, osećam da se vraćam sebi, ko sam, šta sam, odakle sam. Vraćam se sebi postepeno – rekao je Dejan.

Bio je top. Dobro se ljubi. U jednom trenutku mi je bilo čudno, posle sam se prepustio. Nemam ja kome da se pravdam ni mami ni tati, a ni ljudima ovde. Lepa je kao lutka – rekao je Dejan o poljupcu sa Aleks.
Meni je baš drago, Dejan mi stvarno prija!- dodala je Aleks.

Njih dvoje su priznali da prijaju jedno drugom, ali da zvanično nisu u vezi, jer žele da puste vreme da pokaže svoje, za to vreme su zadrugari gledali reakciju Dalile na Dejanovo priznanje da je bio intiman sa Aleks.

Nisu izoostala pitanja ni za FIlipa Cara i Dalilu Dragojević. Naime, Car je prvo morao da objasni zašto se nije prema Maji Marinković ponašao prema Dalili, a potom je otrkio što je obrisao njegovo i Majino ime sa zida.

Smeo sam, ja se ponašam onako kako se osećam u momentu. Nisam baš dobro odreagovao. Nije to do njene reakcije, samo imam unutra neke reakcije, kao eksploziv. Imam nešto u glavi, samo da se raščistim…Ja od Maje očekujem svašta, a od Dalile i ne. Od Maje očekujem da kad mi kaže da će nešto ispoštovati, da neće to duplo ispoštovati – rekao je Car.
Nemam ja šta da dodam. Rekla sam mu da sam pogrešila, verovatno sam izazvala burniju rekakciju. Bilo prošlo… Nije strašno, nemam povrede – rekla je Dalila.

Dalila je potom morala da ogovori na pitanje o tome što je Car ne priznaje za devojku, kada svi vide kakav je njihov odnos:

Ako bude trebalo da ozvaničimo, ozvaničićemo to. Mi smo već bili u vezi, možemo biti i drugi i treći put, bitno je da nam je lepo. Jako bolje funkcionišem od kako ga slušam za tako neke savete. Izleti mi tako neka reč, a on je neko ko stvarno prati svaki moj korak ali ne na način da ljubomoriše, nego gleda da li ću napraviti taj pogrešan korak o kom mi drži predavanje. Što se tiče nas, kod nas je sve spontano. Ako budemo za to, ozvaničićemo, ali mi se za sada družimo na taj neki specijalan način – rekla je Dalila, pa je Car dobio reč:

Ja iskreno mislim da bi bilo poniženje kada bih ušao u vezu, a ona ne bi uspela kao prvi put. Ne mogu lagati, svako jutro je poljubim u usta. Ja bih ušao u vezu kada bih video drastičnu promenu i kad bi meni mama i sestra rekle da je okej, ja bih ušao u vezu. Ovako mi ne fali ništa. Ne moramo mi biti ti koji će tako navrat-nanos ući u vezu, pritom, ne želim da žurim. Ja sam dovoljno stvari radio bez konsultacija – rekao je Car.

Dalila je morala da odogovori i na pitanje o ljubavi prema Caru, kada mu je prešla preko nekih teških reči:

Kad se sve to izdešavalo, gledala sam u Matoru, rekla mi je da mi nije ništa, tad sam shvatila da mi nije ništa. Otišla sam kod Miće u pab, htela sam tamo da spavam. Pošto je Đole hrkao, legla sam u vešeraj, pa sam zaspala dok sam razmišljala o tome. Krenuli smo da pričamo, pa sam mu rekla da nisam tako trebala da postupim…Rekao je da sam komentarisala neku trudnoću, nisam, ali sam svakako pogrešila. Ja sam u tom trenutku slušala neke druge ljude i posvađala sam se, ali je to bilo loše po mene. Bilo je odvratno i gadno. U tom trenutku sam se šokirala kad se dešavalo, ali kad se desilo to na krevetu, rekla mi je Matora da nije ništa. Mene je više pogodilo kad je krenuo da razbija ogledalo. U tim trenucima ne razmišljam o sebi, nego o drugima. Sad ja glumim paćenicu i nešto, ne pada mi na pamet. Mislim da su nekad gore reči nego dela, kad sam prešla preko svih uvreda, mislim…Prešla sam eto. On meni znači, ali mi se jeste gadio. Mislim da smo najiskreniji kada šričamo samo nas dvoje. Ne bih ja da pričam o svojim emocijama, neko sam ko je za njega sve uradio. Ja sam svesna nekih stvari, on nema poverenja, ja nemam poverenja u njega, sa pravom. Jednostavno sam uvek radila na sebi i nisam neko ko će da dopusti da neko drugi brine o meni i prija mi. Mislim da je najpametnije da on razmišlja umesto mene, dok ne stanem na noge. Jeste, izdešavale su mi se kobne greške, ali mislim da mogu da ih ispravim. Meni se može desiti da imam neki ispad, ali sam ga zamolila da mi ne ukazuje da zagalami, da mi kaže tiho i sa strane – rekla je Dalila.

Nisu izostala pitanja za Nenada Aleksića i Taru Simov. Naime, Ša je morao da otkrije zbog čega je Maja Marinković bila kod njega u stanu, a on ljubomoriše Tari zbog Anđela.

Ša je objasnio kako se oseća i zaštoi često plače zbog odnosa sa Tarom, pa je on rešio da prizna da mu smetaju sve njene vezice.

Znaš li šta se ne radi, ne vara se venčana supruga – pročitao je Milan naredno pitanje.
Tu su u pravu i to je krst koji ću nositi doživotno. Nije ničija greška i eto, desilo se i to je to. Ne mogu da vratim vreme i ispravim greške. Da sam hteo da se razvedem, trebao sam to napolju da uradim. Bilo je jače od mene, emocija je preovladala. Ne kajem se, ali mi je krivo što smo tako zahvršili. – rekao je Ša.

Dejan Dragojević je otkrio da mu bivša žena više nije na pameti i da neće dozvoliti da mu kvari odnos sa Aleks, koja je javno priznala da je ljubomorna i posesivna devojka.

Usledilo je pitanje za Anđela Rankovića a ticalo se netrepelivosti koju Mensur Ajdarpašić ima prema njemu. Anđelo je objasnio da ne zna da li je to zbog Milice Veselinović ili Ane Jovanović, ali da se oseti da ga Mensur “ne miriše”.

Naredno pitanje u emisiji voditelj Milan Milošević pročitao je Dejanu Dragojeviću:

Sa Dalilom se nikad nisi ovako ljubio kao sa Aleks, da li je zaista tolika strast između vas?
Ne znam kako bih odgovorio. Ima strasti između nas, čuka proradi. A ovaj drugi odnos neću komentarisati. Meni je bilo top, rado ću se podsetiti – rekao je Dejan.
Mene Dejan stvarno radi. Osetila se strast, privlačimo se. Šta više da kažem… Ne znam kakav je bio odnos sa Dalilom, meni radi, meni prija – dodala je Aleks.

Tara Simov naišla je na osudu zadrugara zbog intimiziranja sa Ša koje se desilo veče pre toga. Naime, zadruagri su je osudili kako priča da ne voli ša a onda završi sa njim u krevetu.

Mensur Ajdarpašić je morao da objasni što konstnantno ponižava Milicu Veselinović, a on je taj koji pravi probleme i vređa je. Mesnur se branio ali je većina zadrugara počela da mu skreće pažnju jer greši.

Još jedna zanimljiva tema bila je se*s Deniz Dejm i Zole. Naime, Deniz je rekla da joj Zola prija, a onda je ustala Nevena Savić i otkrila da ne želi više da ima bilo kakvu komunikaciju sa Zolim.

Nakon emisije zadugari su se spremali za spavanje. Aleks i Dejan su otišli u izolaciju gde su razgovarali o njihovom odnosu.

pink.rs