TRIK ZA BRŽI ODVOD KOJI ĆE VAM UŠTEDJETI PARE: Trebaju vam samo 2 sastojka, pogledajte kakvo ČUDO ČINE – razlika je jasna

Zanimljivosti

TRIK ZA BRŽI ODVOD KOJI ĆE VAM UŠTEDJETI PARE: Trebaju vam samo 2 sastojka, pogledajte kakvo ČUDO ČINE – razlika je jasna

Ukoliko imate spori odvod – ne zovite vodoinstalatera! Otkrivamo vam trik zlata vrijedan.

Čišćenje i otpušavanje vodovoda nije lak i jednostavan posao. Mnogi ljudi susreću se sa ovim problemom i kupuju i po nekoliko hemijskih sredstava kako bi rešili ovaj problem. Ipak, jačina takvih supstanci mogu oštetiti sanitarne površine i odvodne cevi, a onda je neophodno da pozovete vodoinstalatera koji će vam štetu naplatiti mnogo više nego što je potrebno.

Srećom, postoji jedan sjajan trik koji se krije u vašoj kuhinji, a za manje od 10 minuta, reijšićete svoj odvod i učinićete ga bržim nego što se ikada zamislili. Potrebna su vam samo četiri koraka kako biste bez napora popravili spori odvod.

Tiktokerka Karolina Mekoli često otkriva trikove u domaćinstvu koji su svima potrebni. Jedan od posljednjih videa je onaj koji je dobio preko 205 hiljada pregleda, a prikazuje metodu za brži odvod koja se može uraditi sa samo tri proizvoda.

Mekoli je prvo sipala šolju sode bikarbone i sirćeta u odvod. Zatim je odvod pokrila peškirom, što je pomoglo da se toplota reakcije koncentriše tamo gdje je trebalo i ostavila je da odstoji deset minuta. Nakon što je vrijeme isteklo, sipala je toplu vodu u odvod.

Rezultati su se mogli videti odmah.

novi.ba