Osumnjičeni za nasilje u porodici iz Velikog Gradišta izneo SRAMNU odbranu: Na saslušanju optužio TAŠTU

Zanimljivosti

Osumnjičeni za nasilje u porodici iz Velikog Gradišta izneo SRAMNU odbranu: Na saslušanju optužio TAŠTU

Kao uzrok svađe je naveo želju njegove supruge da se vrati u Austriju

Šta je to nateralo direktora Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu Danijela Ž. (37) da nasrne prvo na suprugu I. Ž. (28), i to pred njihovim šestomesečnim sinom, a onda i na njenu majku i brata?

Prema onome što je rekao u tužilaštvu, uzrok svađe je bila želja njegove supruge da se vrati u Austriju, gde je ranije živela.

– Ona je došla u Srbiju kada se udala za mene. Govorila je često da se nije uklopila u naš način života. Saopštila mi je da želi da se vrati i da će tamo da odvede naše dete. To nisam mogao da prihvatim jer imam samo mog Đorđa – navodno je rekao, iznoseći svoju odbranu, uhapšeni Danijel.

Tokom saslušanja on je optužio svoju taštu da je njegovoj supruzi pružala podršku za takve ideje.

– Često joj je govorila da me napusti i da je detetu mesto uz majku.

TAŠTU NISAM PIPNUO, ŠURAК HTEO DA ME BIJE

Tokom saslušanja je detaljno objašnjavao i šta se desilo u momentu kada je došao u sukob sa taštom i šurakom.

– On je negirao optužbu da je udario taštu, staru 51 godinu. Priznao je da je došao u fizički sukob sa šurakom od 22 godine i da su se rvali u kući. Povrede su konstatovane tom mladiću, ali i osumnjičenom, koji je zbog polomljenog prsta završio u bolnici – navodi naš izvor iz tužilaštva.

Danijel je objašnjavao i da je šurak skočio na njega, a u sve je umešao i šurakovu devojku, za koju tvrdi da je došla sa njim na njegov kućni prag.

objektiv.rs