OGLASIO SE OTAC CECINOG BIVŠEG DEČKA: Evo šta je izjavio o njihovom raskidu

Zanimljivosti

OGLASIO SE OTAC CECINOG BIVŠEG DEČKA: Evo šta je izjavio o njihovom raskidu

Kao grom iz vedra neba prije nekoliko minuta odjeknula je vijest da su posle malo više od godinu dana veze raskinuli Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović.

Kada se u januaru prošle godine saznalo za Cecinu i Bogdanovu ljubav, Kurir je prvi kontaktirao sa Bogdanovim ocem – Milošem Srejovićem, koji nam je tada otkrio da mu sin o novoj ljubavi sa pjevačicom ništa nije pričao, ali je istakao i da podržava svaki njegov izbor.

Sada, kada je potvrđena informacija da je do raskida ljubavne veze pjevačice i ugostitelja zaista i došlo, opet su pozvali Bogdanovog oca za komentar.

– Kao što sam vam rekao i prošli put, sve je to nezahvalno komentarisati. Ja im se nisam miješao ni u vezu, pa neću ni u raskid. Odrasli su ljudi, ako je to njihova zajednička odluka, ja je poštujem – kratko je poručio bivši sportista.

Podsjetimo, Miloš Srejović je za Cecinu i Bogdanovu ljubav saznao iz medija i da do tada sina nije vidio tako sretnog i zadovoljnog.

– Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoljetni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primijetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje miješao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i vidio tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu – ljubazno nam je tada rekao nekadašnji atletski šampion, pa dodao:

– Juče sam iz medija saznao da se moj Bogdan zabavlja sa Cecom. Nije mi to ništa pominjao ranije, kad smo se čuli posljednji put, rekao mi je da ćemo se uskoro vidjeti i pričati. Trebalo je da dođe kući za Božić, ali je bio nešto spriječen – uz osmijeh je završio Srejović koji živi u Kragujevcu i zahvalio se što smo ga pozvali.

Inače, folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović, rešili su da stave tačku na svoj emotivan odnos, nakon godinu dana veze.

Iako je sve djelovalo idilično i da je Ceca našla partnera “za cijeli život”, neke stvari su se promijenile i njihova ljubav nije opstala.

(kurir.rs)