KO JE ZGODNI ČISTAČ ZA KOJIM ŽENE UZDIŠU Snimak ovog lepotana dok se vozi na “đubretarcu” totalni hit, žene jednoglasne: “Ijao, kako je lep!” (VIDEO)

Region

KO JE ZGODNI ČISTAČ ZA KOJIM ŽENE UZDIŠU Snimak ovog lepotana dok se vozi na “đubretarcu” totalni hit, žene jednoglasne: “Ijao, kako je lep!” (VIDEO)

Jedan lepi čistač potpuno je zaludeo žene na društvenim mrežama, a njegov osmeh dok se vozi na “đubretarcu” koji je od sinoć okupirao domaći interent, opčinio je pripadnice lepšeg pola.

Naime, neko je na Tik Toku izbacio snimak ovog lepotana dok radi na kamionu, takozvanom đubretarcu, sa još jednim svojim kolegom, a ogroman broj ljudi podelio je ovu objavu i na “Twiteru”.

“Ljudi, ovo je car!”, “Oko 50 puta sam pogledala tip je bogotac”, “Bas je sladak ovaj đubretar”, “Znači, nemoj posle nema dobrih frajera”… samo su neki od komentara na objavama, a dokaz da je ovaj vredan momak koji se ni najmanje ne stidi poštenog posla izazvao opšte oduševljenje je upravo lavina komentara ispod snimka.

Dok su se jedni, uglavnom muškarci, pitali šta je ovde spektakularno, žene uzdišu i pišu “Ijao, kako je lep!”

– Dečko lep ko lutka – bili su najčešći komentari korisnica “Twitera”.

– Prelep – ostavio je neke skoro i bez reči.

– Mnogo lep momak – izgledom je oduševio još jednu korisnicu ove društvene mreže.

https://twitter.com/Vidosavaa/status/1488336922988748802?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1488663357754380291%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2Fp2em%2F49nIN5afl%2F

A bilo je i onih rečitijih.

– Čovek pleni izgledom, osmehom, toplinom koja zrači iz očiju a pri tome radi nimalo lak i lagodan posao u svim vremenskim prilikama. I baš je lepo videti ga.

Muškarci su ipak uglavnom ostali znatiželjni čime je ovaj momak toliko oduševio devojke i žene.

– Zašto je “bogotac”? Ne kapiram… – zapitao se jedan Tviteraš, a za čudo, sa njim se složila i jedna korisnica ove društvene mreže.

Ja sam par puta gledao i ne provaljujem sta je čovek uradio.

Ovaj snimak koji zrači pozitivnom energijom mnoge je podsetio i na zaporavljene želje iz detinjstva.

– Kada sam bio mali 4-5 godina, san mi je bio da se ovako vozim na tom kamionu. Verujem da je fizički naporan i prljav posao, ali sam siguran da im je i posle dosta vremena uvek cool kada se ovako voze – bio je samo jedan u nizu komentara.

Za sada nije poznato ko je zgodni momak sa snimka, ali pokušavamo da saznamo ulice kog grada baš on održava.

blic.rs