Izašla na piće sa DUPLO starijim ŠEFOM, a onda joj se promenio život: Još uvek pamti reči njegove majke

Zanimljivosti

Izašla na piće sa DUPLO starijim ŠEFOM, a onda joj se promenio život: Još uvek pamti reči njegove majke

Veza koju su mnogi korisnici društvenih mreža dočekali sa zgražanjem je ona između Bridžit, koja ima 26 godina i njenog bivšeg šefa starom 52 godine. Upoznali su se pre pet godina na poslu kada je Bruks bio menadžer hotela u kom je devojka radila. Njihova 27-godišnja razlika u godinama im nije problem, a Bridžit je na TikToku podelila više snimaka u kojima se ponosi svojim znatno starijim muškarcem.

– Oboje smo radili u ugostiteljstvu u jednom hotelu. Počela sam kao recepcionarka, a on je bio šef smene. Zatim je unapređen u pomoćnika glavnog direktora, a ja u šeficu recepcije – izjavila je.

– Imali smo dobar radni odnos pa smo nakon smene počeli da izlazimo na piće. Sve više smo se upoznavali lično, poveravali jedno drugome i jednostavno uživali u vremenu provedenom zajedno – kazala je devojka, prenosi San.

Bridžit kupila svoj prvi dom u koji joj je Bruks pomogao da se useli, šaleći se kako od tada on jednostavno više nikad nije otišao svojoj kući. Dva meseca nakon što je par započeo zajednički život, oboje su pronašli druge poslove i napustili ugostiteljski objekat u kom su se upoznali.

Bridžitini prijatelji i porodica podržavali su njihovu vezu, uprkos 27 godina razlike u godinama, ali Bruksova majka u početku je mislila da ga ona samo iskorišćava jer je “na poziciji”.

– Mislim da ona jednostavno voli Bruksovu bivšu, majku njegove dece, i da mi zato nije dala priliku. Njegova ćerka je nekoliko godina starija od mene, a njegov sin je nekoliko godina mlađi od mene. Prihvatili su nas jer su videli koliko je njihov tata srećan – rekla je Bridžit.

Devojka je zaključila kaže da su i njegova deca videla kako njihov otac počinje zdravije da živi jer je prestao da puši i počeo da gubi na težini otkad je s mlađom ženom. (objektiv.rs)