VREĐALI SU ME JER MI JE MUŽ CRNAC” Naša pevačica prošla pakao STRAŠNIH UVREDA: “Kao da je iz cirkusa neka životinja, a ne čovek”

Zanimljivosti

VREĐALI SU ME JER MI JE MUŽ CRNAC” Naša pevačica prošla pakao STRAŠNIH UVREDA: “Kao da je iz cirkusa neka životinja, a ne čovek”

Sajber nasilje postalo je aktulena tema u poslednje vreme, i mnoge poznate ličnosti sada otrkivaju da su i same bile na meti, a pevačica Tijana Bogićević priznaje da je bila žrtva napada korisnika društvenih mreža samo zato što je njen muž druge boje kože.

Popularna pevačica Tijana Bogićević se odselila u Ameriku i tamo upoznala svog sadašnjeg supruga Marka Robertsona, sa kojim se 2015. godine venčala. Međutim, ona je i sada često u Srbiji, pa se katkad vraća ponovo u Ameriku.

Njena popularnost je bila u punum jeku u momentu kada je učestvovala na Evroviziji. Tada je dobila najviše pratilaca. Neki od njih nisu bili blagonakloni kada su ostavljali rasističke komentare osvrćući se na to da je Tijanin muž Afroamerikanac.

– Svi su se susretali sa sajber nasiljem, pogotovo ako su im otvoreni profili, pa tako i ja. To je bilo posle Evrovizije, ne toliko zbog plasmana, koliko zbog toga što mi je muž crnac. To su bili užasni komentari, poruke. Ja sam do tada bila poprilično anonimna. Kao da je iz cirkusa neka životinja, a ne čovek, bili su užasni komentari, svuda, na Jutjubu, Instagramu i onda sam odlučila da ništa neću da stavljam na drušvene mreže. Nisam se povinovala hejterima, pa odustala, nego eto, shvatila sam da mi to ne treba – rekla je Tijana za portal “24sedam”, i otkrila kako je sve to podnosila i kako se izborila.

S obzirom na to da se Tijanin suprug bavi muzikom nije mogla potpuno da ga isključi iz javnog života, pa se tako pojavio na bini tokom njenog solističkog koncerta u Kombank dvorani i zajedno su otpevali pesmu “Like I’m gonna lose you”.

blic.rs