(VIDEO) “SNIMAM PJESMU, POSTAJEM PJEVAČICA” Miljana snimila prvi video sa vjerenikom

Showbizz

(VIDEO) “SNIMAM PJESMU, POSTAJEM PJEVAČICA” Miljana snimila prvi video sa vjerenikom

Miljana Kulić po izlasku iz “Zadruge” snima šokantne klipove za Jutjub, pa smo tako imali prilike da, između ostalog, vidimo kako bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu živog sahranjuje, a potom i kako se žestoko svađa sa majkom Marijom Kulić.

Sad je na red došao njen aktuelni vjerenik Nenad Macanović, kog je predstavila svima, a vrlo brzo uslijedila je skandalozna priča. Miljana je, naime, pronašla da Nenad na društvenim mrežama prati jednu zadrugarku koju su sreli u kafiću, pa mu je izvadila kartice iz telefona, koje je zatim bacila u WC šolju i povukla vodu.

Miljana je potom obrisala Instagram profil i cijeli njegov imenik, dok je već godinama poznato da Kulićevoj ovakvo sramno ponašnje nimalo nije strano. Ona je zatim najavila i da snima svoj prvi kaver (obradu), i to numere “Javite mi, javite”, Dare Bubamare, iako je naširoko poznato da nimalo nije talentovana za pjevanje, pa je to čak i sama priznala u više navrata.

– Želim da budem pjevačica. Uvijek sam maštala o tome, Kobac radi sa mnom, naučiću da pjevam – rekla je Miljana u snimku.

– Oduvijek sam željela da budem pjevačica, ali me je rijaliti sputao. Neću se vraćati više u rijaliti – dodala je.

atraktiva.net