KONTROVERZE NORVEŠKOG DVORA: PRINCEZA U VEZI SA ŠAMANOM, TVRDI DA PRIČA S ANĐELIMA

Svijet

KONTROVERZE NORVEŠKOG DVORA: PRINCEZA U VEZI SA ŠAMANOM, TVRDI DA PRIČA S ANĐELIMA

Kao djevojčica ostala je bez šanse da naslijedi prijesto – iako je starije dijete kralja Haralda, tu privilegiju dobio je njen brat. Kasnije se razvela od čovjeka svog života, koji je ubrzo nakon toga izvršio samoubistvo, a sreću je pronašla kraj osobe koja, po mišljenju mnogih, ne odgovara jednoj princezi.

Ipak, tragedija koja je promijenila sve desila se na Božić 2019. godine, kada je bivši muž kontroverzne norveške princeze izvršio samoubistvo. Ovo je potpuno skrhalo Martu Luiz i njene tri kćerke.

Javnost je šokirana samo nekoliko mjeseci kasnije, kada je princeza saopštila da je uplovila u vezu sa šamanom Durekom Veretom.

On je ocijenjen kao prevarant koji ljudima naplaćuje “prodavanje magle”.

Inače, Norvežani gaje ogromno negodovanje i nepovjerenje prema njemu. Marta Luiz je već bila izložena kritikama zbog postupaka koje mnogi ne odobravaju.

Ona je suosnivač Anđeoske škole, koju je otvorila s vidovnjakinjom iz Los Anđelesa. Vidovnjakinja tvrdi da može da komunicira s mrtvima, a princeza je neko ko često zagovara ovu tezu.

Marta Luiz se odrekla titule kraljevskog visočanstva i rijetko se prihvata takvih obaveza, iako je svojevremeno optuživana u javnosti da tu titulu ipak povremeno koristi u komercijalne svrhe.

hayat.ba