Amra Džeko o suprugu i životu u Milanu: Plakala sam kad je rekao da prelazi u Inter

Region

Amra Džeko o suprugu i životu u Milanu: Plakala sam kad je rekao da prelazi u Inter

Amra Džeko, bivša manekenka i supruga kapitena reprezentacije Bosne i Hercegovine Edina Džeke, progovorila je za italijanske medije o suprugu i njihovom životu u Milanu.

Amra i Edin započeli su skladan život u Milanu, no ona je sada otkrila da joj nije bilo svejedno kada su tu tek trebali doći.

“Plakala sam kad je rekao da prelazi u Inter. Rim je bio naša kuća šest godina, nisam mogla ostaviti svoj dom”, rekla je Amra za Gazzetta dello Sport.

Ipak, bila je sretna zbog supruga i velike prilike koju je on dobio. Iako su u Rimu ostavili prijatelje, sada su u Milanu pronašli nove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

“U Milanu smo izabrali novi dom. Djeca i ja smo se brzo navikli na život tamo. Grad je lijep i bogat, a možemo i automobilom do Sarajeva”, ispričala je ona.
O svom suprugu ima samo riječi hvale, a sada je otkrila i još detalja po kojim je poseban.

“Edin nema nijednu tetovažu, omiljeno jelo mu je bosanska kifla, hrani se zdravo i to nastojimo prenijeti i na našu djecu”, nabrajala i dodala kako njen suprug najviše voli slušati bosansku i latino muziku.

Kada Edin ima slobodne dane, on i Amra uživaju u zajedničkim trenucima sa svojom porodicom. Nedavno su posjetili i Rim koji će zauvijek imati posebno mjesto u njihovim srcima.

klix.ba