VIDEO Majka bacila dijete (3) u kavez s medvjedima: ‘Krasne životinje nisu naudile malenoj, dobro je’

Svijet

Majka bacila dijete (3) u kavez s medvjedima: ‘Krasne životinje nisu naudile malenoj, dobro je’

Posjetitelji zoološkog vrta u Taškentu, glavnom gradu Uzbekistana, ostali su u šoku kad su vidjeli kako jedna majka baca svoje dijete u kavez s medvjedima. Svi su očekivali ono najgore, ali tragedija je izbjegnuta.

Mlađa žena uhićena je u Taškentu i prijeti joj minimalno 15 godina zatvora nakon što je svoje trogodišnje dijete bacila u kavez sa smeđim medvjedima, javio je Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO:

– Kad su vidjeli što planira napraviti, posjetitelji u njezinoj blizini pokušali su je spriječiti, ali bilo je prekasno. Bacila je dijete s visine od nekih pet metara. Curici je odmah prišla naša ženka smeđeg medvjeda Zuzu, samo je malo ponjušila oko nje i onda je odlučila da joj nije zanimljiva. Premjestili smo je u drugi dio ZOO-a i bez problema smo spasili dijete iz opasne okoline – poručio je glasnogovornik.

Nesretna curica zadobila je nekoliko lomova i porezotina, ali sve je to bila posljedica pada. Medvjedi joj nisu htjeli nauditi.

– Te krasne životinje nisu naudile malenoj. Cijeli prizor smo promatrali u čudu. Životinje su ponekad puno bolje od ljudi – rekla je jedna od posjetiteljica.

Očekuje se kako će se curica uspješno oporaviti kroz nekoliko mjeseci, a motiv ovog suludog poteza majka zasad nije otkrila tamošnjoj policiji.

Većina nas se vjerojatno sjeća i slične situacije iz ZOO-a u SAD-u, kad je zaposlenik upucao gorilu Harambea nakon što je jedno dijete upalo u njegovu nastambu.

24sata