Nestala joj ćerka, a već preživela TRAGEDIJU: Majka Katarine za kojom se traga po Južnoj Moravi OČAJNA

Region

Nestala joj ćerka, a već preživela TRAGEDIJU: Majka Katarine za kojom se traga po Južnoj Moravi OČAJNA

Ova nesrećna žena je pre oko dvadeset godina ostala u istom času bez dva brata koja je udario voz

Majka Katarine Petković iz mesta Predejani u opštini Leskovac, za kojom se traga od juče pošto je oko četiri sata ujutru sletela automobilom sa tri drugarice u Južnu Moravu nedaleko od Vladičinog Hana, u užasnom je stanju.

Dok su spasioci sa meštanima Predejana tokom čitavog dana, danas pretraživali reku i priobalje Katarinini najmiliji preživljavaju dramu, a njenoj majci se vraćaju potresne slike iz mladosti.

Naime, ova nesrećna žena je pre oko dvadeset godina ostala u istom času bez dva brata koja je udario voz.

– Katarina mama je van sebe i otac Saša naravno ne zna gde je. Majka, a verujem i svi ostali su pod lekovima, ali neopisiva je njena tuga. Celog života pati za braćom koju je pokosio voz, a sada je izgubila i dete. Predivna žena koju sudbina baš šamara, da ne može gore. Nedavno joj se udala najstarija ćerka i umesto da je sreća prati, ženu snašlo veliko zlo – rekao je kroz suze jedan od prvih komšija porodice Petković.

Devojka za kojom se traga bila je zaposlena u britanskoj kompaniji u Leskovcu i njene kolege kažu da je bila izuzetno vredna i da je krasio vedar duh. Katarina je 18. decembra napunila 21 godinu.

U saobraćajnom udesu posle kog je nestala Petkovićeva, stradala je njena vršnjakinja Anđela Milovanović, čije telo je izvučeno iz reke. Lakše su povređene i dve meštanke Predejana Kristina Mitrović i Anđela Stoilović koja će biti pod budnim okom istražnih organa budući da je prema prvim rezultatima istrage nesavesno upravljala vozilom.

objektiv.rs