(VIDEO)NOĆ PUNA SKANDALA! Mensur ratovao sa zadrugarima zbog silnih KRITIKA, Milica napravila nezapamćeni HAOS zbog njegovog FLERTA sa Anom, Dragojevići uživali sa svojim NOVIM POLOVINAMA!

Showbizz

NOĆ PUNA SKANDALA! Mensur ratovao sa zadrugarima zbog silnih KRITIKA, Milica napravila nezapamćeni HAOS zbog njegovog FLERTA sa Anom, Dragojevići uživali sa svojim NOVIM POLOVINAMA!

Kao i svakog petka voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću i održane su “Nominacije”. Ovonedeljni vođa Deniz Dejm za potrčke je stavila Mensura Ajdarpašića i Anu Jovanović, koji su do skoro bili u jako prisnom odnosu.

Veče je počelo žestoko,a prva je nominovala Sandra Rešić koja se sukobila sa Mensurom. Ajdarpašić nije mogao da ostane imun na njeno izlaganje, a pevačica je progovorila o njegovom odnosu sa Anom, smatrajući da je jedino preko čega on nije mogao da pređe, Filip Car.

Carevo izlaganje privuklo je veliku pažnju zadrugara, jer on i Mensur nisu u dobrim odnosima od samog početka pete sezone najgledanijeg rijalitija. Iako su do sad imali mnogobrojne okršaje, ova nominacija prošla je sa manjm provokacijama.

Znam da će ispoštovati kolega Mensur moje izlaganje. Juče sam razgovarao sa Mićom i baš me zanima da znam sve o nama. Bio je jedan predsednik Jugoslavije, Josip Broz Tito. Imao je stalno neke tripove, da nas neko napada, ovaj onaj, na kraju nije imao ko da nas napadne, pa smo se napali međusobno. Isti sindrom ima i Mensur. Jasno mi je da se on nekada opekao i da ima takav stav. Ima razvijeno u sebi i u glavi da ga neke nepriajteljske trupe napadaju, a na kraju od muke, samo sa svojim najbližim mu se dešavaju napadi ili ti sa Milicom. Ne grmi ni sa jedne strane, nego iz džepa – rekao je Car.

Izlaganje Anđela Rankovića izazvalo je burnu Mensurovu rekaciju, pa su započeli žestoko prepucavanje. Mensur je već nekoliko puta pokazao ljubomoru prema njemu zbog odnosa sa Anom, ali i njegovom najvećom ljubavi, Minom Vrbaški.

Ja sam bio sa Minom, a što se tiče Teodore, naša veza je bila sjajna, i svi znaju da Teodora nije imala se*s sa mnom sa 20 godina u rijlatiju, a Milicu će svi znati kao devojku koja se čeričilka sa tobom sa 17 godina. Ti ne možeš i da hoćeš mene da poniziš, ali ne možeš – rekao je Anđelo.

Kako je prolazila noć i tenzije su rasle, pa je nominacija Dalila Dragojević napravila opštu pometnju, a Mensurni na njeno mišljenje o njemu nije mogao da ostane imun.

Ima u sebi to neko ujedanje kada gubi ono što je mislio da može da osvoji. To radi jako direktno, a kasnije kaže kako on to nije mislio. On ne može da podnese kritike i komentare što je večeras i dokazao. Ja sam na njegovom mestu bila sedam puta i nikada nisam toliko odgovarala, evo i sada se ubacuje… Znam da grabi da bude u centru pažnje, ali mu ne polazi za rukom jer je izgubljen – rekla je Dalila.
Možda bi ti sedela preko puta mene da sam želeo da budem u prvom planu – prekinuo je Mensur.
Daleko bilo, mi nikada nismo bili na toj relaciji. Meni je generalno žao za sve što se dešava Milici, hrabro se bori sa svim ovim situacijama a ima samo sedamnaest godina – nastavila je Dragojevićka.

Reč je dobila Mensurova bivša devojka, Milica Veselinović, koja od Aninog ulaska ima žestoke svađe sa njim zbog njihovog prisnog odnosa i očiglednog flertovanja.

Naš odnos se gleda da je najgori, danas su rekli da se u našem odnosu oseća mržnja. Problem je jer smo oboje tvrdoglavi. To što se vređamo, i što nas drugi komentarišu. Ja neću odustati od njega dokle god ga volim, niko na to ne može da učestvuje. Ja se trudim da naš odnos bude još bolji, a ja se trudim da njemu ne odgovorim, osim kada preteraš pa ja odgovorim. Ja verujem da je naš razgovor završni, a ne zna ni šta će da bude ni kako, a mene samo on interesuje – pričala je Milica,
Došlo je i do njenog suočavanja sa Jovanovićevom.

Nije tu moglo ništa da se desi – dobacio je Mensur.
Moglo je da se nastavilo. Iskreno ja zameram Milici što je ona mene napala, ja tebe nisam uvredila, a onda kada sam ja rekla da se on meni smeška, ti si mene napadala da lažem, a on je lagao – rekla je Ana.
Meni ništa nije prijalo kada se pominjala tema Mensura i Ane, on je mogao da se skloni, a nije. U pravu si, jeste on to kriv. Ja samo komentrisala Anino ponašanje ovde – govorila je Veselinovićeva.

Tokom emsije “Nominacije” došlo je i do brutalnog sukoba bivših prijatelja Nenada Aleksića Ša i Anđela Rankovića, i to zbog Tare Simov i poruka koje je ona letos razmenila sa Anđelom.

Što se tiče Anđela, želim vam sve najbolje, bez obzira što me je malo pre iznapu*avao, ali danas sam dobre volje. I dalje mislim da je dobar momak, ali ima neke loše postupke. Mi smo drugačije odrasli to je bitna razlika. Kod mene u kraju, ako devojka raskine sa mnom, ona je zauvek moja devojka za moje drugare – govorio je Ša.
Da li sam ja muvao Taru, o čemu pričaš? Zašto si nervozan, šta ti je? – dobacio je Anđelo.
Anđelo je za druženje super, ali mi se jedno nije svidelo. Kada sam izašao odavde, Tara i ja smo bili u nekom odnosu, kakav god da je, trajao je do dvadeset dana pred njen ulazak. U jednom trenutku Tara je odblokirala Anđela… Teodora i ti ste bili u nekom odnosu, ja ću realno uvek imati poštovanja prema njoj – govorio je Nenad.

Jovana Tomić Matora sasula je Mensuru sve u lice što nije stigla u emisiji “Gledanje snimaka”, a ona dala Ani blagoslov za vezu sa Anđelom.

Danas sam se osetila prozvanom, meni je bilo najgore kada sam rekla Kunem se u Dunju, a danas smo samo nas četvoro ustali i rekli da zvuči morbidno ono što se radi između Mensura i Milice. Meni se svi ovde bitni, a to ko je komentarisao da li neko ima priču ili ne. Danas sam priznala da se slažem sa tobom zbog nekih argumenata, a danas si ti rekao nba klipu nešto što nisi trebao. Vodio me je bes danas, a nisi nam dao priliku da komentarišemo Milicu a ti si rekao kako je ona tebe pipkala pre veze. Mene kada neko psuje ima da ga psujem i da se branim. Sigurna sam da su njih dvoje isti, i takmiče se između sebe. Ana sa druge strane, slažem se sa Dejanom. Vidim da ti se sviđa Anđelo, i mislim da je to to, i vidim da ste sjani vas dvoje. Malo si i ti dalabu, ali meni si top i tebe ostavljam – rekla je ona.

Marko Osmakčić iskoristio je večerašnje nominacije da Mensuru kaže sve što misli o njemu, pošto njih dvojica imaju sukobe od samog početka “Zadruge”, a jednom prilikom je Marko čak završio i u zatvrozu.

Menur i ja nemamo nikakv odnos, iskreno mislim da je naš odnos loš, a on je konstantno podbadao. Ima taj ciničan osmeh, koji je meni odvratan, on je jako čudan, rade mu klikeri, ali ima poremećaj ličnosti, ne znam da li je mehaničar ili Hari Poter. Niko ga ne razume jer se ponaša kao klošar. On podbada mene ili Cara, Cara pogotovo, a sa mnom je imao sukobe zbog Milice za koje je ona kriva. Ne gotivim ga nikako, ima on veliki kompleks, doduše imam ga i ja, volim da budem najbolj. On mene ne gotivi od samog početka jer je Stanija rekla da sam ja najbolji frajer u kući. Ne gotivim ga a imam toliko stvari koje ne podržavam- smatram da puno stvari radi zarad naroda, zarad nekih baka i deka jer oni glasaju za njega, on kalkuliše, a Milica ga je zeznula. Samo nek mene ostavi – rekao je Marko.

Izlaganje Anđele Đuričić podiglo je prašinu i izazvalo brojne rekacije zadrugara. Naime, ona je nahvalila Mensura, a njegov odgovor ostavio je sumnju da bi možda želeo nešto više od prijateljstva sa njom.

Mensura stvarno gotivim, mislim da je kvalitetan momak. Kada me mnogi ovde nisu kapirali on jeste i to jako cenim i poštujem. Mi dolazimo iz iste sredine i ne mogu da pobegnem od toga, jer sam tako živela do sada, a on to potpuno razume. Iskreno, sa većinom njegovih stavova se slažem, iako neke stvari ne podržavam. Što se tiče pažnje i poštovanja, to je za mene idealan potez muškarca. Znam da je iskren kada priča sa mnom i da mi je ovde uvek pravi prijatelj. Što se tiče ljubavi sa Milicom, nadam se da ćete rešiti sve, ne bih se mnogo tu mešala. Nominovaću Anu jer sam dosta bliža sa Mensurom – rekla je Đuričićeva.
Meni je stvarno Anđela draga na poseban način, ali u onom najnormalnijem smislu. Voleo bih da sa njom provodim mnogo više vremena, da možemo da razgovaramo. Imam osećaj da se mi najbolje razumemo, jer dolazimo sa istih prostora. Imamo zajednički jezik i dosta zajedničkih tema. Ne gledam je kao devojku, već kao neku posebnu ličnost – dodao je Ajdarpašić.
Moram da kažem da nisam ljubomoran i da ni jedan muškarac ne treba da bude ljubomoran na mene jer nas dvoje nećemo biti zajedno i ja to odgovorno tvrdim. Majke mi to je tako – rekao je Mateja.

Dalila i Filip nisu uspeli da sačekaju kraj Nominacija, kako bi razmenjivali nežnosti, već tu tokom emisije započeli razgovor, šale i nežne dodire. Iako ni do današnjeg dana nisu priznali da su u zvaničnoj vezi, ljubavni par deluje nikad zaljubljenije.

Za vreme izlaganja Lepog Miće došlo je do okršaja između Ane i Mensura. Naime, njih dvoje su počeli da se prepucavaju ko koga gleda i ko kome dobacuje, što je dovelo do ludila Milicu.

Ma daj čovek, ti mene konstatnto peckaš, konstantno bacaš forice, svakodnevno, pa ljudi on je rekao da može sa mnom da bude kad god poželi. Celo veče me pecka za stolom – dodala je Ana.
Ana hvala ti, ti si ispala fer prema meni što si priznala da ima peckanja. On je konstantno sve poriče ali izgleda da se sve vidi. Lagao si me, a pretiš mi sada jer ti nisam prećutala – rekla je Milica.

Milica je počela da urla na Mensura, a onda ga je gađala flašom vode i odjurila u spavaću sobu, a on je poleto za njom. Njih dvoje su nastavili da se žestoko svađaju, a Ajdarpašić je ubeđivao bivšu devojku da između njega i Ane ne postoji ništa i da joj drugi pune glavu.

Zadrugari su nastavili sa nominacijama, a Milica se vratila za crni sto i započela još jedan u nizu sukoba sa bivšim momkom. Naime, ona je primetila na koji način Mensur gleda Anu, dok sedi preko puta njega i odlučila da stavi tačku na komunikaciju sa njim.

Ma daj ti namerno komentarišeš da bi posvađao Anu i Anđela, a vi mene osuđujete zbog mojih rekacija – rekla je Milica.
Ti ćeš sutra biti je*ačica a ne ja, Ardijana ne video u svom životu, ja sa Milicom neću biti u životu, ona mene da napada najviše, ona to namerno radi, smeće jedno- vikao je Mensur i gađao Milicu.

Kad su zadrugari završili sa svojim izlaganjima, voditelj Milan Milošević saopštio je da je od strane gledalaca nominovana Sandra Čaprić.

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima i obavestio ih da je vreme da odigraju “Igru istine”.

Voleo bih da nam kažeš nešto više o svom odnosu sa Janjušem? Da li si siguran da se više nećeš miriti sa Majom, pa je to razlog vašeg zbližavanja? – pitao je Karić.
Imamo bolji odnos, istina je. Treba jednom da sednemo jednom da ozbiljno porazgovaramo, treba mi to. Nikada neću zaboraviti trenutak kada sam posle četvorke ušao u odnos sa Majom, majka me je nazvala i rekla mi da je sve to katastrofa. Maja mi je pretila da će svima reći za nas, bilo je jako naporno. Majka mi je rekla da ne treba da ulazim u još gori odnos od onoga iz koga sam izašao, rekla mi je da rešim probleme sa Janjušem a ne da radim takve stvari. Naravno da je nisam poslušao, video sam se sa Majom i eto šta je bilo… Žao mi je što nisam poslušao majku, jer sam ušao u ogromne probleme, kada sam ušao ovde sam ih se rešio na kratko, dok nije ušla.Trebao sam da pričam sa njim i rešim sve probleme, a ne ući u takvu vezu – govorio je Car.

Mensur i Milica nastavili su da se svađaju u garderoberu i za vreme “Igre istine”, a pala su teške reči i gnusne psovke.

Ti si jedno smeće malo, čuvao sam ti pu*ku pet meseci, a ti večeras mene guraš u probem guraš jedina, je li pitam te, smeće jedno malo? Je l ti to loše, pitam te da ti skačeš na mene, teraš mi inat – vikao je Mensur.

Tokom Igre istine, kada su Filip Car i Marko Janjušević rešavali probleme nakon odnosa sa Majom Marinković, ona je sve vreme cupkala i čekala da završe. Kada je Filip seo, Dalila je iskoristila priliku i rekla šta joj leži na duši.

Pitanje ti je bilo postavljeno zubog mene, da bih se ja upalila! Rekao si ‘još uvek ne mogu, još uvek emocije’, ja sam trebala da se upalim! To je zbog mene postavljeno – nastavila je Dragojevićka.

Veliki šef se oglasio i prekinuo Igru istine, tako što im je poslao nagradu, oko koje su napravili pravi haos.

Nakon haosa oko podele pice, opet je nastao haos za crnim stolom oko majoneza. Naime, Filip Car je digao pobunu zbog Nikole Grujića Gruje koji je uzeo majonez i stavio preko cele pice a nije ni pogledao ostale zadrugare:

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević su i u ranim satima nerazdvojni. Podelili su picu koju su dobili od Velikog šefa i zajedno večerali. Tokom razgovora su maštali o omiljenoj hrani u krevetu, pušenju nargile i ostalim hedinističkim momentima.

pink.rs