Stanivukoviću preminuo djed, od njega se oprostio emotivnom porukom: Moja najveća podrška

Region

Stanivukoviću preminuo djed, od njega se oprostio emotivnom porukom: Moja najveća podrška

Drašku Stanivukoviću preminuo je djed s kojim je bio jako vezan, a gradonačelnik Banja Luke oprostio se od njega i putem društvenih mreža.

“Probudi se, danas ima neko potpuno drugo značenje, a za mene ipak samo jedno, da si u svim borbama bio uz mene, deda moj! Nikada nisam krio da sam dijete bakinog i dekinog vaspitanja, odrastao na njihovim pričama, uštipcima i palačinkama. Danas samo još ponosniji na to! Dedina škola ,’biti dobar i pošten čovjek’ danas ima još veći smisao i značenje jer sam dobio najvažnijeg posmatrača gore sa nebesa koji će svaki dan motriti na to koliko je njegova škola vrijedila”, napisao je.

“Dat ću sve od sebe! Volim te deda”, poručio je emotivni Draško ispod zajedničkih fotografija.

Draškov djed preminuo je jučer ujutro, a gradonačelnik kaže kako će sve što bude radio u budućnosti posvetiti baš svom djedu.

“Današnji događaj, ali sve što od sada budem radio u Banjaluci i za Banjaluku posvećujem svom dedi, čovjeku koji mi je bio najveća podrška i koji me je zajedno sa bakom othranio i vaspitao, a koji nas je nažalost jutros zauvijek napustio. Ma koliko teški trenuci bili, znam da bi bio ponosan da vidi da ovu borbu nastavljamo snažno i odlučno, a tako ćemo i činiti. Ovako je bilo večeras u Novoj Varoši”, napisao je Stanivuković na svom Facebooku.

klix.ba