Astrolozi ga zovu CRNI MJESEC – 1. FEBRUARA SLIJEDI HAOS: 4 znaka su najviše na udaru, SVE ĆE SE PROMIJENITI ZA NJIH!

Zanimljivosti

Astrolozi ga zovu CRNI MJESEC – 1. FEBRUARA SLIJEDI HAOS: 4 znaka su najviše na udaru, SVE ĆE SE PROMIJENITI ZA NJIH!

Mlad Mjesec poprimit će buntovne osobine Vodolije u kojoj će se nalaziti 1. februara, pa će ovo biti izazov da se otarasimo prepreka i planiramo bolju budućnost. Vodolija je znak koja uvijek postavlja nova pravila, tako da treba da izađete iz zone konfora i primijenite novi obrazac za život.

Crni Mjesec u Vodoliji donijeće nam nov način planiranja budućnosti i osloboženje od pravila koja su nas kočila da krenemo dalje. Kako će Merkur tada još uvijek biti retrogradan, mnogi ljudi će i dalje fokusirati svoje razmišljanje ka prošlosti, što može da izazove frustracije. Suština mladog Meseca u Vodoliji je da krenemo naprijed, a ne nazad u prošlost.

Ovaj Mjesec imaće najveći uticaj na Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije. Oni će osjećati najveći poriv da poruše sve što ih sputava u ostvarivanju ciljeva.

Datumm Crnog Mjeseca poklapa se sa lunarnom kineskom Novom godinom u znaku vodenog Tigra u kineskom horoskopu. Ovaj znak simbolizuje dolazak velikih promjena, tako da treba da budemo spremni za nešto potpuno novo.

4 ZNAKA OSJETIT ĆE UTICAJ MLADOG MJESECA:

VODOLIJA – Za vas je mlad Mjesec najvažniji jer se dešava u vašem znaku, pa nagovještava promjene koje će promijeniti tok 2022. godine.

BIK – Ovaj aspekat biće okidač promena na radnom mestu. Budite spremni za novi sistem rada.

ŠKORPIJA – Moguća je promjena mjesta življenja, kao i porodične nesuglasice.

LAV – Prihvatite novi vid slobode u partnerskim odnosima. Mlad Mjesec u Vodoliji pruža vam novo viđenje instituacije braka. haber.ba