VIDEO IMAM BORBU SA PSIHOM, POLJUBILA SAM SE SA CAREM, DEJANA NISAM PREVARILA! Dalila ogolila dušu o svemu, evo šta kaže o POMIRENJU!

Showbizz

IMAM BORBU SA PSIHOM, POLJUBILA SAM SE SA CAREM, DEJANA NISAM PREVARILA! Dalila ogolila dušu o svemu, evo šta kaže o POMIRENJU!

Dalila Dragojević pozvana je kod Drveta mudrosti kako bi prokomentarisala pomirenje sa Filipom Carem i trenutni odnos sa bivšim suprugom Dejanom.

– Svega mi je preko glave, imam toliko pokajanja, da mi je ostalo samo da ćutim. Filip je sinoć ratovao na više frontova, imala sam potrebu da mu se priključim, ali bi bilo gore da jesam, rekla bih nešto, a sve bi se okrenulo protiv mene. Mnogo igre je uključeno, mnogo manipulacija, mnogo želje da ja budem najgora, a u dubini duše nisam. Ne znam koliko će ovo sve trajati i šta će se sve dešavati, ali želim da dođem sebi. Ne treba da budem nečiji produkt… Videli smo i njegovo sinoćno muvanje sa Aleks, Filip ga je provalio. Uh, svašta bih ti rekla, ali bolje da i ja naučim da se ugrizem za jezik. Dosta foliranja i mene to ne zanima. Toliko pljuvanja po meni – pričala je Dalila i dodala:

– Nema razloga da me osuđuje drugi put. Đedović je najveći savetnik i branitelj Dejana, on je Dejana samo jednom iznapu*avao, da tako kažem. Koliko sam shvatila, Đedović se zalaže za to da Dejan do kraja govori kako ima emocije prema meni. Hajde sad da ispadne kako je Dalila kriva za sve, za to što se Dejan muva sa drugom, za to što Dejan pleše… Kakve borbe sa psihom, ovde svako radi ono što hoće, ali postoji ta svest o kamerama. Možda sam bila glupa, ali bila sam hrabra. Poljubila sam sa Filipom onda kad sam raščistila sa Dejanom, nisam ga prevarila.

Ona je otkrila i da smatra da Dejan neće biti u vezi sa Aleksandrom Nikolić.

– Nije mi jasno šta je sa Đedovićem, da li je zbog tog druženja sa Davidom… Ne mogu ja za sve biti kriva. Dejan je privlačio Marijanu, hvatao se sa Deniz, sa Anom Spasojević, plesao sa Sandrom Rešić. Filip je dosta objektivan u mnogim situacijama, naročito što se tiče mene, nekad mi je i teško kad je toliko iskren. Dejan je sve to radio na moje oči, ja sam sebe kontrolisala, jer je on želeo da napravim neki skandal… Posle sam ustala, došla da igram i vidim na šanku ekipu koja odlazi i na klipu smo videli šta smo videli. Činjenica je da Dejan neće biti sa Aleks zbog plasmana i prvog mesta. Ako se bude smuvao sa njom, što mu je velika želja…On je rekao u jednom momentu da bi imao odnose sa 99% ukućanki, ali da će to imati napolju. Ja nisam zlatna, ali ne može sve meni na teret da se stavi – pročala je ona.

kurir.rs