Georgina: Bilo je teško – na posao sam išla autobusom, a kući se vraćala Bugattijem

Svijet

Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, rekla je u najnovijem intervjuu da joj je bilo teško priviknuti se na Portugalčev raskošan način života.

“Na posao bih išla autobusom, a kući bih se vraćala u Ronaldovom Bugattiju. Morala sam se naviknuti na to”, rekla je.

Georgina je tada radila kao prodajna asistentica za Gucci u Madridu, prenosi The Sun.

“S prodaje luksuznih odjevnih komada prešla sam na njihovo nošenje na crvenom tepihu. Danas imam milione sljedbenika i djevojka sam najpraćenijeg muškarca na svijetu”, dodala je.

“Kad sam tek počela živjeti u Cristianovoj vili, izgubila bih se svaki put kad bih otišla u kuhinju po vodu. Ponekad bi mi trebalo pola sata da se vratim iz dnevne sobe jer nisam znala put. Bila je tako velika. Odmalena sam navikla živjeti u malim stanovima. Trebalo mi je nekih pola godine da konačno naučim gdje se nalazi koja prostorija u njegovom domu”, dodala je atraktivna Španjolka.

Podsjetimo, ususret izlasku dokumentarne serije sa Netflixa, Soy Georgina, u kojoj će se otkriti nepoznati detalji iz privatnog života Georgine, njena porodica se oglasila s tvrdnjama kako im je okrenula leđa nakon što je upoznala Ronalda.

“Srami nas se i vjerovatno smatra da je bolja od nas jer ne živimo luksuznim životom kao ona. Nikad je nisam ništa tražio. Nazvala me svega jednom ili dva puta otkako je s njim, a ja sam se brinuo da njoj i sestri osiguram pristojan život”, ispričao je njen stric i nazvao je “zlom od žene”.

radiosarajevo.ba