Momak je polio KISELINOM i zauvek je UNAKAZIO: Dve godine kasnije donela je odluku koja je frapirala svet

Zanimljivosti

Momak je polio KISELINOM i zauvek je UNAKAZIO: Dve godine kasnije donela je odluku koja je frapirala svet

Turkinja Berfin Ozek (20) udala se za muškarca koji joj je na lice bacio kiselinu i tako je doživotno osudio na teške povrede i narušeni vid, prenosi Njujork Post. Ozek se za Ćasima Ozana Čeltika (23) venčala ovoga meseca, dve godine nakon što joj je usled svađe bacio hemikaliju u lice, zbog čega je Berfin potpuno oslepela na jedno oko, a na drugo vidi tek 30 posto.

U trenutku stravičnog napada Čeltik i Ozek nisu bili u vezi, a pre samog incidenta napadač je nesrećnoj devojci poručio: ” Ako ja ne mogu da te imam, neće te imati niko drugi”. Ozek je nakon napada podnela prijavu protiv Čeltika, te je on uhapšen, ali je ubrzo počeo da je obasipa ljubavnim porukama i da moli za oproštaj, što je rezultovalo povlačenjem prijave.

– Mnogo smo se dopisivali, to mi je prijalo. Predala sam mu se. Mnogo ga volim i on voli mene – rekla je Ozek.

Ipak, njen napadač je na kraju osuđen na 13 godina zatvora, ali je nakon promene zakona pušten na uslovnu slobodu, što je izazvalo osudu javnosti. Međutim, još veće negodovanje izazvala je vest da je Čeltik zaprosio Ozek i da je ona pristala da se uda za njega.

Čeltikov otac bio je šokiran do te mere i ljut na sina, da je odbio da prisustvuje proslavi venčanja koja je održana ovog meseca, prenose turski mediji. Njihovo venčanje je pak, još više povredilo njenog oca, koji uopšte nije imao pojma šta se događa dok iz medija nije saznao da mu se ćerka udaje za momka koji ju je osakatio i unakazio za ceo život.

– Borio sam se za nju godinama, a sada je sve to postalo uzaludno – rekao je otac novopečene mlade.

Ozek i Čeltik još nisu reagovali na kritike javnosti, a po svoj prilici, to ih ni ne interesuje.

(objektiv.rs)