Tri godine sam čekala prvu bračnu noć, a onda je ON rekao samo jednu reč i uništio mi je snove!

Zanimljivosti

Tri godine sam čekala prvu bračnu noć, a onda je ON rekao samo jednu reč i uništio mi je snove!

Maštala je o venčanju iz snova, i sve je bilo u redu dok nije došla na red prva bračna noć, a onda je mlada Engleskinja doživela najveće razočaranje u životu.

– Ja imam 26, a moj suprug 28 godina. Zajedno smo tri godine i imali smo prekrasno venčanje na Karibima. A kada smo konačno završili u spavaćoj sobi, doživela sam pravi šok – navodi ona i dodaje:

– Sve je išlo kako treba dok me on usred vođenja ljubavi nije nazvao imenom druge žene! U trenutku je nestala sva strast i romantika. Ja sam ostatak večeri provela plačući u kupatilu.

– On mi se izvinjavao i ubeđivao me je da mu je ime slučajno izletelo i da to ništa ne znači. Inače, radi se o imenu njegove prijateljice koju i ja poznajem. Iako sam mu poverovala da se ništa nije dogodilo među njima, i dalje ne mogu da pretanem da razmišljam o tome – objašnjava žena.

– Odvratno se osećam. Dovoljno je samo da pogledam slike sa venčanja, i sve mi se odmah vrati i bukvalno dobijem glavobolju. Od tada naš seksualni život ne postoji. Moj muž se pretvara da se ništa nije dogodilo, ali ja to nisam u stanju. Ne znam šta da radim – iskrena je Britanka.

Odgovor terapeuta: U našem mozgu se povremeno dešavaju kratki spojevi, naročito kada smo pod velikim stresom, a venčanje je klasičan primer tog pritiska.

Vi volite njega, on voli vas i vi ne verujete da vas je on prevario… I to je najvažnije. Svaki put kada mislite o njegovom kiksu, zamenite to s tri lepe uspomene sa svadbe. Vratite se osnovama. Držite se za ruke i ljubite se. Budite što bliži jedno drugom i polako izgradite ponovo atmosferu u kojoj ćete uživati u vođenju ljubavi. (objektiv.rs)