NOĆNA MORA: Došao da upozna njene roditelje, pa RASKINUO čim je vidio gdje živi…

Zanimljivosti

NOĆNA MORA: Došao da upozna njene roditelje, pa RASKINUO čim je vidio gdje živi…

Upoznavanje s porodicom svoje djevojke može biti izuzetno stresno, posebno ako shvatite da nekog člana znate od ranije i to vrlo prisno. Momak iz Velike Britanije podijelio je na mreži Reddit nesvakidašnju priču o svom odnosu s majkom svoje djevojke.

– Živim u dosta velikom gradu, ali u njemu postoje samo tri pristojna noćna kluba tako da je prosto neminovno da više puta naletite na iste ljude. Prije par meseci, bio sam na jednoj svirci sa ekipom sa posla. Primetio sam da jedna plavuša ne prestaje da gleda u mene, pa sam joj prišao. Malo smo proćaskali, uzeo sam joj broj telefona i vratio se prijateljima. Posle smo se malo dopisivali, ali ništa se nije desilo – počeo je ispovijest mladić.

– Nedelju dana kasnije, ponovo sam naletio na nju i ovaj put smo više pričali i popili par pića, i na kraju me je pozvala kod sebe. Primijetio sam da je mnogo starija (negde u četrdesetim godinama) tek tada, ali izgledala je fenomenalno pa sam mislio da je ovo taman savršena prilika da naučim nešto novo u krevetu – zaključuje dečko.

– Uglavnom, uskoro sam zaboravio na nju i par nedelja kasnije na Tinderu upoznao jednu djevojku (19). Odmah smo se skontali i posle par sastanaka pozvala me je da svratim kod nje. Dok smo išli niz ulicu, shvatio sam da mi je sve poznato. A onda mi je srce potonulo kad mi je pokazala svoju kuću. Dok sam pokušavao da se saberem, pitao sam je koliko dugo živi tu, nadajući se nekom čudu – ispričao je.

– Cijelog života sam tu. Živim sa roditeljima, mlađom sestrom i psom – rekla mu je veselo.

– Znao sam, prosto sam znao da su svi njeni u kući u tom trenutku i da moram da joj kažem istinu. I tako sam joj priznao da sam spavao s njenom majkom – prisjetio se.

– Bila je u potpunom šoku. Nije mi vjerovala sve dok joj nisam rekao kako joj se zove majka – u šoku se prisjeća momak.

– Naravno, shvatili smo da ne možemo da nastavimo da se viđamo, a meni je teško jer mi se baš dopala – kaže.

Njegova ispovijest izazvala je mnoštvo komentara na mreži, a mnogi su mu i čestitali na potezu. (novi.ba)