IMA 22 GODINE I VIĐA SE SA ČOVEKOM KOJI IMA 60: Pristala je da URADI 1 STVAR s njim, sad je MUČI JEDNO PITANJE

Zanimljivosti

IMA 22 GODINE I VIĐA SE SA ČOVEKOM KOJI IMA 60: Pristala je da URADI 1 STVAR s njim, sad je MUČI JEDNO PITANJE

Došlo je, kaže, i nekoliko njenih prijatelja, a kad se spremala da ode, priča, jedan ju je stariji muškarac pitao može li je poljubiti ispod imele, što joj je ona dopustila Imam 22 godine i nisam u vezi, napisala je devojka u pismu stručnjakinji za veze i odnose, terapeutkinji i Mirror kolumnistici Kolin.

“Nedavno sam dobila psa kojeg svaki dan vodim u šetnju u isti park, a tamo sam upoznala gospođu od 60-ak godina koja je odnedavno udovica i usamljena je, pa sam je na Badnjak pozvala kod sebe u goste”, ispričala je.

Došlo je, kaže, i nekoliko njenih prijatelja, a kad se spremala da ode, priča, jedan ju je stariji muškarac pitao može li je poljubiti ispod imele, što joj je ona dopustila. “Moram reći da je jako privlačan i da izgleda puno mlađi od 60-ak koliko ima”, ispričala je devojka i pitala Kolin misli li da je to pogrešno i treba li se prestati s njim viđati…

“Od tada smo se još nekoliko puta našli i svaki put mi je bilo super s njim, ali stalno mislim da je to ludo jer sam više od 40 godina mlađa, no onda pomislim, zašto je to uopšte bitno?” rekla je.

“Ako promislim da ste dve odrasle osobe koje se slažu i sviđaju jedna drugoj, nije pogrešno”, odgovorila joj je Kolin i naglasila da je tako ako oboje na tu vezu gledaju kao na nešto neobavezno, gde niko nikoga neće povrediti… Ipak, dodaje terapeutkinja, teško je planirati budućnost s nekim toliko starijim, pa će biti problema ako to poželi jer će on biti u 70-ima kad ona bude u svojim 30-ima.

“Samo dobro razmislite šta želite da vas ta veza ne bi sprečila da upoznate nekog svojih godina s kim biste možda imali nešto dublje ili čak poželeli da osnujete porodicu”, poručila joj je Kolin. (espreso.co.rs)