(VIDEO)EVO KAKO JE DEJAN PRE PET GODINA ZAPROSIO DALILU! Isplivao snimak – ovako su se nekada voleli!

Showbizz

Dalila Dragojević javno je prevarila supruga Dejana Dragojevića sa rijaliti cimerom Filipom Carom, a ovaj njen postupak šokirao je region, te je od tog momenta glavna tema “Zadruge 5”.

Dalila i Dejan Dragojević svoju ljubavnu priču započeli su u rijalitiju “Parovi”, a iako njihovu ljubav nisu svi podržavali, oni su stali na ludi kamen i u braku proveli skoro pet godina.

S obzorom da je njihov odnos tema broj jedan u “Zadruzi” ali i van rijalitija, mnoge zanima kako je izgledao trenutak kada je Dejan zaprosio Dalilu u centru Sarajeva.

Naime, na Jutjubu se pojavio snimak tog mometa, a sve se desilo kada je Dejan od uobičajene šetnje pretvorio trenutak za pamćenje i zaprosio svoju tadašnju ljubav.

Dok je Dalila bila okrenuta leđima, Dejan je u jednom trenutku kleknuo na kolena i izvadio prsten za svoju izabranicu, a ubrzo nakon prosidbe i sama Dalila se oglasila:

https://youtu.be/R2aXwLr_d_M

– Ovaj osećaj ne mogu da vam opišem! Pre samo dva sata mene je moja ljubav verila u samom srcu Sarajeva! Nemate pojma kako je sve spontano bilo i sekunda mi je falila da padnem u nesvest. Ovo zaista nisam očekivala – izjavila je tada Dalila.

informer.rs