(VIDEO)CAR SAZNAO ZA MAJU I ČORBU – USLEDILA ŠOK REAKCIJA PRED KAMERAMA! Evo šta im je poručio u programu uživo!

Showbizz

CAR SAZNAO ZA MAJU I ČORBU – USLEDILA ŠOK REAKCIJA PRED KAMERAMA! Evo šta im je poručio u programu uživo!

Sinoć je u Beloj kući održana emisija “Pitanja novinara”, a oni su tada otkrili Filipu Caru da je Maja Marinković posetila Milana Jankovića Čorbu i njegovu porodicu.
– Kod njegovih su na Kosovu i Metojihi, imamo slike, sve – otkrio je novinar.

– Onda su sami sebe demantovali, kada nisu priznavali neke stvari – govorio je Car.

– Kaže da su svi Cicini super, da mu je Cicina majka super drugarica – nastavio je novinar.

– Daj im Bože sreće i zdravlja, 7 sinova mu rodila – dodao je Filip.

– Ima hit fotka, jedu svinjsku glavu – otkrio je novinar.

– To je super. Eto, oni su čist primer… Mene ne može ništa da povredi, ja sam armirani beton. Ja nisam budala, Maja je takva osoba, znao sam da će završiti sa nekim čim izađe odavde – govorio je Car.

– Ali Cica je poseban – istakao je novinar.

– To je tako, to je pitanje već za njih. To je demant za njih da se ovde nisu gledali i da je ona greška. Začudio bi me da si rekao da je otišla pod Ostrog. Ona je moja prošlost, ali i dalje razmišljam o njoj, to je moj poslednji odnos, imao sam grižu savesti, ali ne treba da imam. Eto je ona na Kosovu i Metohiji i jede svinjsku glavu. Meni je zamerala, na kraju završila sa Čorbom, i ona je žena sretna. Ja sam armirani beton, samo malo zakucam čelo i idem dalje, kao što je bilo sa Dalilom. Video sam da može da se vrati bivšem suprugu, da mene isto vređa. Ja sam prišao Dalili u ekonomskom jer sam osećao da tako treba, ali drugi dan kad sam video da treba da je psujem, ja se svađam i psujem… Ja sam onakav kakav si prema meni. Kad me ujedaš, nemam problem da ti vratim. Takav sam bio prema Maji napolju, a ovde bi sve ona, a da sa strane ima skrivene namere… – rekao je Car i dodao:

– Čekaj malo, gde smo… Sad mi je već lakše. Njoj je super, nije kod kuće sklupčena, nego ide ajram, bajram, momci, alkohol, splavovi, super. Ja nemam više grižu savesti. Da čujem da joj je loše, depresivna, da pati za mnom, tu bih se ske**o. U ovom trouglu Dejan, Dalila i ja, najveću grižu savesti imam prema sebi. Koga mi treba biti žao? Ja sam taj koji se zaljubio u udatu ženu, snosio pritisak, hrpa Dejanovih i Dalilinih će mene kriviti. Žalim sam sebe što sad pričam ovde, umesto da pričam o nekoj vedroj temi, pričam o dva života i Maji Marinković, za koju sam znao kakva je u ljubavnim odnosima. Za ovu informaciju koju sam saznao, sad ću ja malo da plačem, molim vas da me tešite – istakao je Filip.

informer.rs