PUKLA SAM 15.000 $ DA IZGLEDAM KAO VELIKA LUTKA: Zaboravila sam kako moje pravo lice izgleda pa sam zato rešila da uradim OVO!

Zanimljivosti

PUKLA SAM 15.000 $ DA IZGLEDAM KAO VELIKA LUTKA: Zaboravila sam kako moje pravo lice izgleda pa sam zato rešila da uradim OVO!

Instagram model i internet senzacija Kendis Klos proslavila se kao “živa Barbika”, a potrošila je neverovatnih 15.000 dolara u nastojanju da što više liči na lutku. No, ona je nedavno rešila da izvadi sve filere iz lica, kako bi se vratila normalnom izgledu.

Ova 21-godišnjakinja iz Njujorka godinama je ubrizgavala filere u lice, a rešila je da ukloni iste sa obraza, vilice i iz usana jer je “zaboravila kako je nekada izgledala”.

Kendis, inače brazilskog i japanskog porekla, je dodala i da je shvatila da su sve procedure koje je radila učinila da izgleda mnogo starije, a smetalo joj je i što joj je lice “zaleđeno”.

“Shvatila sam da nisam postala lepša, već me je zapravo toliko filera na licu činilo starijom. Puno mladih žena stavljaju filere, ali ne shvataju kada odu predaleko.

Provela sam godine izgledajući lažno, ali sada želim da budem prirodna lepotica. Sada kada sam ih izvadla, osećam se mnogo bolje”, napisala je atraktivna plavuša. Kendis, koju prati mnogo ljudi na Instagramu, rekla je da su njeni roditelji i prijatelji bili šokirani u početku dok su je gledali kako se pretvara u živu lutku, ali su vremenom navikli na to.

No, uprkos tome što je izvadila filere, Kendis i dalje praktikuje da se oblači, šminka i doteruje poput lutke, pa se ne vidi prevelika razlika.

“Uvek sam eksperimentisala sa izgledom, ali sam 2019. zaista počela da insistiram na izgledu lutke. Godinama sam se farbala u plavo, a onda sam počela i da se šminkam kao lutka. I dalje se šminkam tako, ali sve to izgleda bolje kada nema filera. Svakog meseca trošim oko 2. 000 dolara na farbanje kose i ekstenzije. Takođe, nosim samo belo i roze kako bih zadržala izgled lutke”, objasnila je.

Takođe, Klos tvrdi da ima koeficijent inteligencije 137 i da je članica Mense, a prema merinim skalama za IQ, taj koeficijent imaju geniji. (kurir.rs)