ANĐELO UŠAO U BIJELU KUĆU, ODMAH BACIO OKO NA 2 ZADRUGARKE: A evo šta je rekao o Dalili (VIDEO)

Showbizz

ANĐELO UŠAO U BIJELU KUĆU, ODMAH BACIO OKO NA 2 ZADRUGARKE: A evo šta je rekao o Dalili (VIDEO)

Anđelo Ranković je ušao u Bijelu kuću. On je priznao da su mu najljepše zadrugarke Ana Jovanović i Sanja Grujić.

– Odlično sam, drugačiji mi je osjećaj kad sad ulazim i nekako imam osjećaj da je sad drugačije i da ulazim kao osvježenje. Imam osjećaj da sam mnogo opušteniji, nemam tremu – govorio je na samom početku.

– Slobodan ili zauzet? – pitala je Dušica Jankovljević.

– Slobodan, gdje zauzet da ulazim u Zadrugu? Biću iskren dopada mi se Ana fizički, to je moj tip. Moram da kažem da mi se dopada Sanja, način na koji rezenuje, ima lijep vokabular i izlaže lijepo. Mislim da ona djevojka primer da predrasude mogu da budu pogrešne – pričao je Anđelo.

– Da li ćeš se prikloniti grupi komentatora ili ćeš da potražiš svoj ugao i druge ljude? – pitala je novinarka.

– Za razliku od prethodnih sezona volio bih da budem neko ko će biti kativniji u komentarisanju, ali biću svoj, imaću svoj stav i želim da ga iskažem. Krivo mi je što ljudima koji mene podržavaju nisam pokazao sve što mogu – odgovorio je on.

– Koja je više tvoj tip Sanja ili Ana?

– Ana je više moj tip, ali kad bi se spojile… Možda bude neka treća –

– Ko ti se ne dopada? – pitao je Darko Tanasijević.

– Ne dopada mi se sve što je Dalila uradila, način na koji je uradila i sve nakon toga. Uradila je sve što bih mogoa da osudim… Car se iz dana u dan menja, hoće da bude sa Dalilom, pa neće. Car i ja smo bili okej prošle godine. On je u dubini duše dobar dečko, nije kvaran, ali radi situacije koje dovedu do toga da to uradi – rekao je Ranković.

– Je l’ misliš da bi se jedna dobra osoba tako igrala sa Dalilom? – upitao je novinar.

– Djevojke se žale, on je ovakav, on je onakav. Ti što ne mogu da se vežu, vidi svađe sa Majom i Dalilom, dođe treća, pa poslije bude on je onakav – objasnio je Anđelo.

(kurir.rs)