(VIDEO)NIJE MOGLA DA DOĐE SEBI! Zadrugari na brutalan način osudili Dalilu zbog javne preljube! Ona se GUŠILA U SUZAMA!

Showbizz

(VIDEO)NIJE MOGLA DA DOĐE SEBI! Zadrugari na brutalan način osudili Dalilu zbog javne preljube! Ona se GUŠILA U SUZAMA!

Zadrugari su redom komentarisali bivši ljubavni par Dalilu i Car i bez dlake na jeziku dali svoj sud o njima. Dragojevićka se sve vreme gušila u moru suza zbog osude svojim cimera!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između bivšeg ljubavnog para Dalile Dragojević i Filipa Cara. Sledeći je reč dobio Nenad Aleksić Ša.

Dalili bih mogao da kažem svašta nešto, žao mi je oboje. Neću nju napadati, iako je ona mene napadala zbog toga što sam ja prevario. Mislim da ona sada ne plače zbog Cara, stiglo je sve što je radila. U naletu i zanosu se desilo to i to je život. Treba da imamo obzira prema njoj, ne treba da je gazimo. Njoj je potrebna pomoć. Ja sada pričam iz iskustva. Dejan je ispao čovek, njemu će emocije varirati iz dana u dan. Sve će proći, znam po sebi. Treba da izgura, sve je ovo prirodno. Mislim da neki ljudi treba da joj pruže šansu i utehu. Želim joj da nađe svoju sreću, pa namar i na silu laži sebe. Što se tiče Cara, gotivimo se, ne provodimo puno vremena i on kaže da je predugo i da ne može da ostane imun na sve. O njemu mislim sve najbolje. On je alfamužijak. Poslaću Dalilu u izolaciju – rekao je Ša.

Ne znam šta bih rekla, poslaću Dalilu u izolaciju. Jako mi je žao nje. Ne mogu da pričam – rekla je Sanja i zaplakala.
Ona je jako emotivna, kada vidi suze ona ne može da komentariše – rekla je Mima Šarac.
Stvarno ne mogu da pričam, poslaću Dalilu i to je to – rekla je potrešena Sanja dok se gušila u suzama.

Ja više ne znam šta da kažem za nju, svake nedelje isto. Zadnje vreme ko god je šta rekao Dalili, nije poslušala. Dalila kao da je plastička, ne mogu da je shvatim, ona je meni draža od Dejana. Ona je zanimljiva i duhovita kada je normalna, zna da primi šalu i sve. A Dejan je ranije uvek bio antipatičan. Ona mora sama da reši neke stvari. Cara sam komentarisao pre, on isto funkcioniše. Teško da će ovako ostati… Ja vidim da je Dejan i dalje slaba na nju. Poslaću Dalilu u izolaciju – govorio je Marko Janjušević Janjuš.
Meni je jako nemoćno da se iživljavam nad njoj jer je tužna, moje mišljenje ste čuli, a sada kada je uplakana nema potrebe da joj stavljam so na ranu – dodala je Sanja Grujić

pink.rs