PRVO OGLAŠAVANJE DALILINOG BRATA: Dejan i ona su sagradili kuću na mom placu, sve su mi oteli preko Huse!

Showbizz

PRVO OGLAŠAVANJE DALILINOG BRATA: Dejan i ona su sagradili kuću na mom placu, sve su mi oteli preko Huse!

Dalila Dragojević javno je prevarila Dejana Dragojevića sa Filipom Carom, a u rijalitiju se dosta spominjala podelila imovine, kao i kuća koju su Dalila i Dejan zajedno sagradili.
Od članova porodice, sa Daliline strane, oglasili su otac Huso i majka Emina, a sada se prvi put javno oglasio i njen brat Arfat Mujić, koji živi u Austriji i čija je zemlja na kojoj su Dragojevići sagradili dom.

Bruka me je i sramota. Da li je to ponašanje normalno?! Imam poruku za nju – da bude normalna. A šta će biti sa Dejanom, jao… Nek vidi sa Husom. To je Husin zet, nije moj. Ja sam se sa njim video dva puta u životu, kad sam bio u Beogradu i to je to – istakao je Arfat Mujić, a onda potvrdio priču da je zemlja u mestu Šepak, kod Zvornika, njegova.

– To je moj plac i zemlja. To su oni meni oteli preko Huse. Vradžbine neke napravili i uzeli od njega – rekao je Mujić i dodao:

– Nisam se ni bavio time. Detinjstvo mi je bilo teško, sada živim u Austriji – istakao je on.

– Huso ima još petoro dece u Austriji. Svi su dobro, hvala Bogu. On se ne bori za njih – ispričao je Dalilin brat u ispovesti za Dnevni Avaz.

informer.rs