Dragana Mitar u vezi sa Malim Cunerom: Samo što je pušten iz pritvora, završio u zagrljaju zadrugarke!

Showbizz

Dragana Mitar u vezi sa Malim Cunerom: Samo što je pušten iz pritvora, završio u zagrljaju zadrugarke!

Dragana Mitar, bivša rijaliti učesnica i modelsica, smuvala je kriminalca Marka Guzijana koji je prije nekoliko dana izašao iz pritvora.

Mitrova je bez blama objavila nekoliko fotografija na društvene mreže sa opasnim momkom, a potom i video kako se ljube i sedi mu u krilu. Mnogi nisu ni pretpostavili o kome se radi, a Kurir je došao do informacija o Draganinom novom momku.

Naime, Marko Guzijan, zvani Mali Cuner, mladi je sin Jovana Guzijana Cunera koga je ubio “zemunski klan” prije 20 godina.

Poslije incidenta na nastupu Jelene Karleuše kada se zakucao u poznati beogradski lokal, Mali Cuner je pobjegao a njegov “audi” pronađen je na Karaburmi. Za njim je tada raspisana potraga, a njegova kuma, koja je zatečena u automobilu bila je privedena na triježnjenje.

Guzijan je tada sklopio s Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu sporazum o priznanju krivice na osnovu kog je osuđen na 6 mjeseci kućnog zatvora bez nanogice.

Marko Guzijan zvani Mali Cuner javnosti je postao poznat još kada je 2007. godine kao maloljetnik, sa svega 16 godina u pečenjari u Zemunu ubio dva čovjeka. Za taj zločin osuđen je na osam godina maloljetničkog zatvora. Od tada se pričalo da uvijek nosi pancir strahujući od krvne osvete.

Takođe, Mali Cuner je 2017. uhapšen zajedno sa Vojislavom Mitkovićem zbog sumnje da su oteli, mučili i brutalno pretukli mladića iz Zemuna.

ekskluziva.ba Kurir