NE PLAŠI SE ŽENE KOJA GALAMI – PLAŠI SE ONE KOJA ĆUTI: KAKO ŽENA KROZ LJUTNJU POKAZUJE DA VOLI

Zanimljivosti

NE PLAŠI SE ŽENE KOJA GALAMI – PLAŠI SE ONE KOJA ĆUTI: KAKO ŽENA KROZ LJUTNJU POKAZUJE DA VOLI

Žene ne vjeruju u osrednju ljubav – to je nešto što mnogi muškarci zaboravljaju ili ne shvataju.

Žene nikada ne kriju i ne potiskuju svoja osjećanja, jer znaju da to neće dovesti nigdje. Zbog toga su žene uvijek iskrene prema svojim osjećajima i otvoreno ih pokazuju, dok ih većina muškaraca pokazuje kroz svoje postupke ili ih u poptunosti prešute.

Ako imate ženu koja se često ljuti na vas i kritikuje vas to ne znači da je ona loša. Baš naprotiv, to znači da vas zaista voli. Ne primjećujete koliko emocija i osjećaja otkriva kad se oko nečega svađa. Dakle, kad se sljedeći put naljuti na vas, shvatite da to znači da ste joj važni.

A kad je ljubomorna, to je zato što se boji da vas ne izgubi. Dok god se žena ljuti i ljubomoriše – dobro je. To znači da joj je stalo. Žena neće započeti svađu s nekim do koga joj nije stalo. Ona neće provjeravati gdje je bio i šta je radio čovjek koji je ne zanima.

Možda je vama muškarcima teško razumjeti, ali to je istina. Ako vidite da vaša žena noću plače zbog onoga što ste rekli ili učinili, znajte: pustila vas je u svoje srce i sada se morate brinuti o njemu. Ali ako vaša žena šuti, vrijeme je za brigu.

Vrijeme je za brigu kad primijetite da se vaša žena prestala svađati s vama. Jer to znači da više niste vrijedni njene snage i živaca. Vrijeme je za brigu kad vam prestane slati poruke. Kad ostane ravnodušna prema onome što govorite ili radite. Ako se prestane svađati s vama, onda se više nema za šta boriti.

Povrijedio si je svojim odnosom prema njoj i ona se više ne želi boriti za to. Ženska tišina je mnogo opasnija od njenog bijesa i osjećaja. Ako šuti, onda vas je već napola napustila srcem. Neće više biti molbi, ultimatuma, hajki… Stigla je do tačke gdje nema povratka. Nećete je natjerati da se predomisli.

pult24.info