(VIDEO) GOSPOĐA (61) IMA 17 UNUČIĆA I MUŽA (24) Nećete vjerovati na šta su se odlučili!

Zanimljivosti

(VIDEO) GOSPOĐA (61) IMA 17 UNUČIĆA I MUŽA (24) Nećete vjerovati na šta su se odlučili!

Popularni par s TikToka, 61-godišnja baka Čeril Megregor i njen novopečeni suprug Kuran Mekejn (24) objavili su da planiraju da imaju svoje dete!

Mekejn i njegova vremešna žena, majka sedmoro djece upoznali su se 2012. godine dok su oboje radili u jednom lancu brze hrane kada je on imao samo 15 godina.

U međuvremenu su izgubili kontakt, a ljubav između njih rodila se tek kasnije, kada je 2020. sreli u trgovini u kojoj je Čeril radila kao kasirka. Ljubav je odmah buknula. Vjenčali su se 2021, a sada žele i prinovu, prenosi Jutarnji.

Čeril već ima sedmoro djece i 17 unučadi, ali ona i njem muž smatraju da ‘zaslužuje svoju djecu’. Pokušali su prirodnim putem, ali su se na kraju odlučili na surogat majku ili usvajanje.

Obe Čeriline kćerke su napravile histerektomiju, inače bi bile najbolje rješenje, smatra ovaj par.’

Ubrzo nakon prvih dejtova par je počeo da objavljuje svoje snimke na TikToku i sada su postali viralni hit. Njihovo intimno vjenčanje prenosilo se uživo na toj društvenoj mreži i pogledale su ga hiljade ljudi.

“Povezali smo se na duhovnom nivou. Bez obzira na situaciju, jednostavno postoji “vajb” koja nas povezuje kad god smo jedan pored drugog”, kaže ovaj neobičan par. atraktiva.net