‘TRETIRALI SMO GA KAO BRATA…’ Tarin najbolji drug se oglasio za Pink.rs, nakon što ga je Ša isprozivao JAVNO! Otkrio zbog čega reper može da POLUDI!

Showbizz

‘TRETIRALI SMO GA KAO BRATA…’ Tarin najbolji drug se oglasio za Pink.rs, nakon što ga je Ša isprozivao JAVNO! Otkrio zbog čega reper može da POLUDI!

Letos, nakon skandala u Severnoj Makedoniji, za Pink.rs su se oglasili prijatelji Tare Simov i potvrdili njenu verziju priče o haosu sa Ša, koji je nastao na proslavi rođendana njegovog najboljeg druga. Sve ovo možete pročitati klikom na link ispod.

Sinoć, tokom jedne u nizu svađa Tare i Ša, oni su se dotakli njenog druga Stefana Lazarova, koga je Ša optužio da je neveran svojoj devojci, ali ga i nazvao lažovom zbog toga što je potvrdio Tarinu priču. Stupili smo u kontakt sa njim, a on nam je otkrio šta misli sada o reperu.

Šta da kažem, lik uvem sumnja u Taru. Mi smo najbolji prijatelji, ja imam vezu preko 5 godina i kad je on bio na mom rođendanu, mi smo bili baš fer i kul sa njim. A ovo što priča da me je grlila na snimanju spota su gluposti. Evo, sad imamo i pesmu koja treba da izađe, možda će mu i to smetati. Žao mi je, zato što uvek kad se vidimo, pozdravi se imamo baš ono respekt. Mislim da jednostavno ne veruje Tari, a ni ona njemu i to je to. Vidim i da Tara kaže da ga ne voli i to je to. ali treba da se zna, kad god je dolazio kod nas u Makedoniju, mi smo ga tretirali kao da je naš brat, zato mi je malo krivo što priča ovako, ali eto, živ bio – poručio je Stefan.

pink.rs