NADAM SE DA JE OVO POSLEDNJE MESTO NA KOJEM SMO SE SRELI! Zadrugar konačno sasuo sve Dalili u lice, nije znala šta ju je snašlo!

Showbizz

NADAM SE DA JE OVO POSLEDNJE MESTO NA KOJEM SMO SE SRELI! Zadrugar konačno sasuo sve Dalili u lice, nije znala šta ju je snašlo!

Ovonedeljni vođa Bane Čolak tokom podele budžeta iskoristio je priliku da svakom u lice kaže šta ima.

On je tom prilikom najviše potkačio cimerku Dalilu Dragojević.

– Dalili mali budžet, o njoj sam sve rekao. O tebi mi se za 180 stepeni promenilo mišljenje, ti si kriva koja je započela našu svađu, kao i mnoge situacije. Ti vređaš mnogo, nemamo kontakt, niti ćemo imati, nadam se da je ovo posledenje mesto na kojem smo se sreli – rekao je Bane.

– Naredni srednji budžet ja za osobu koja je moja zemljakinja, a ona je utihnula ovde a ja te mnogo cenim, jako si vaspitana, i moram da kažem da mi se tvoj odnos sa Janjušem jako sviđa – rekao je Bane Sandri Čaprić.

– Napravaiću srednji budžet za Gruju, iako si majmun. Gotivim te ali nisi mi jasan, taj tvoj odnos mi se ne sviđa, ali prema meni si super, gotivim te i šalim se na tvoj račun. Nisam imao srednjih više, ali sam napravio za tebe – rekao je Bane.

– Mali budžet za Marijanu, jeste me branila od Zerine, ali imali smo mnogo svađa. Sada se ne družimo. Ovo je tvoja najbolja sezona ali ipak se ne družimo – dodao je Čolak.

– Krle mali za ebe, memam loših reči, samo molim te smanji prosvke. Kada si naspavan si zabavan i zajebant a nikada nismo imali svađu, osim kada se kockamo – objasnio je vođa.

– Naredni mali za Deniz. Ponašaš se u rijalitiu ludo, ali meni je to super, samo nemoj da se biješ – rekao je Bane.

https://youtu.be/gd9tN-Zwf7c

Kurir.rs/I.B