“Molila sam Boga da to ne uradi tada” Barbara otkrila kako ju je zaprosio Darko Lazić

Showbizz

“Molila sam Boga da to ne uradi tada” Barbara otkrila kako ju je zaprosio Darko Lazić

Darko Lazić nedavno je vjerio svoju djevojku Barbaru Bobak, a ona je otkrila detalje romantičnog trenutka, te priznala da nije željela da se to dogodi za doček Nove godine.

– Što se vjeridbe tiče, znam da su svi očekivali neki grandiozni momenat, ali to jednostavno nismo mi i još važnije od svega, nisam ja! Molila sam Boga samo da me ne zaprosi za doček Nove godine jer je to toliki kliše da mi se povraća – rekla je kroz smijeh Barbara, a onda otkrila kako je došlo do tog svečanog čina kojem se u tom trenutku sigurno nije nadala.

– Moj budući muž me je odveo u tržni centar da njegovim klincima kupimo patike, naletjeli smo na jednu zlataru, a onda mi je rekao: “Ajde da uđemo unutra i vidimo šta ima“. Kada smo ušli, Darko mi je rekao: „Biraj!”. I to je to, za mene savršeno – prisjetila se Barbara za Alo, kojoj je draže što je Darko odlučio da je na ovakav način iznenadi.

– Nisam neko ko nosi i voli nakit. Jedino što imam jeste sat i kada je taj detalj u pitanju imam jako specifičan ukus. Darko nije znao šta bi mi se svidjelo, pa je na ovaj način rešio da me iznenadi, što je možda i bolje. I njemu, ali i meni (smijeh) – dodala je Barbara.

Na pitanje da li joj smeta što Darko nije kleknuo pred nju, kaže:

– Da je klečao ili tako nešto slično, vjerovatno bih crkla od smijeha od neprijatnosti. Ne volim kad je nešto isto kao i kod svih drugih. S druge strane, nisam bila iznenađena prosidbom, jer je to bilo u opticaju već duže vrijeme. Pričali smo o tome puno puta i živimo zajedno i prosto je bilo logično da se desi – kaže Barbara.

Mlada pjevačica i buduća supruga Lazić kaže da jedva čeka svadbu na kojoj će pjevati sve njihove kolege.

– Nemam predstavu koliko će biti zvanica na svadbi. Bakšiša ćemo izdvojiti koliko budemo mogli, je l’ vidite kakva je situacija, jedva da se i radi (smijeh). Šalu na stranu, biće zadovoljne kolege koje se late mikrofona, ne sumnjajte u to – dodao je pjevač.

Podsjetimo, Lazić je na početku veze sa Barbarom često demantovao da su u vezi, a kasnije je otkrio i zbog čega nije želeo da se o tome piše.

– Kada sam čitao šta se piše, te koliko smo zajedno, šta sam joj sve kupio, s kim sam je prevario i razne gluposti, uopšte mi se nije pričalo o našoj ljubavi. Ja sam bio slobodan čovjek kada sam je upoznao i to je jedino bitno. Toliko nam je lijepo i uživamo u svakom trenutku da oboje mislimo da smo cijeli život zajedno. Upoznali smo se na jednoj privatnoj proslavi i opčinila me je svojom energijom, glasom i harizmom – rekao je nedavno Lazić. atraktiva.net