NOLE, TI SI PONOS SRBIJE! Kula BEOGRAD u znaku NAJVEĆEG TENISERA SVIH VREMENA! (FOTO)

Region

NOLE, TI SI PONOS SRBIJE! Kula BEOGRAD u znaku NAJVEĆEG TENISERA SVIH VREMENA! (FOTO)

Na Kuli Beograda večeras u 20 časova osvanula je poruka podrške najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću
Nažalost, desetodnevna patnja završena je nepovoljnim ishodom po Novaka Đokovića. Srpski teniser deportovan je iz Australije nakon odluke Federalnog suda i neće biti u prilici da brani trofej na Australijan openu.

Đoković je trenutno na putu ka Dubaiju, a poruke podrške stižu sa svih strana. Ipak, ona koja će sigurno najviše značiti našem asu je upravo ova iz Beograda.

Na Kuli Beograd večeras u 20 časova osvanula je poruka podrške Novaku Đokoviću koji će se preko Dubaija uskoro vratiti u srpsku prestonicu!

Nole, ponos Srbije – pisalo je na Kuli Beograd!

Podsećamo, Novak Đoković je dobio vizu uz medicinsko izuzeće za ulazak u Australiju, ali je po dolasku u Melburn počela golgota. Najbolji teniser sveta završio je u imigracionom hotelu, potom je dobio na sudu, ali je ministar Aleks Houk rešio da iskoristi svoje pravo i ponovo oduzme vizu Đokoviću.

Za kraj, pravni tim Novaka Đokovića uputio je žalbu. Slučaj je završio na Federalnom sudu koji je u ranim jutarnjim satima potvrdio odluku ministra Aleksa Houka, te je Novak po hitnom postupku deportovan iz Australije.

informer.rs