Vidovnjak joj rekao da će vrlo brzo UMRETI: Uplašila se i povukla hrabar potez, a onda se desilo ČUDO

Zanimljivosti

Vidovnjak joj rekao da će vrlo brzo UMRETI: Uplašila se i povukla hrabar potez, a onda se desilo ČUDO

Rebeka Vilkinson (30) odlučila je da se podvrgne operaciji želudačnog rukava u Turskoj, nakon što je dobila strašno upozorenje da će vrlo brzo umreti ukoliko ne povuče neke radikalne poteze.

Ona je počela da dobija na prekomernoj težini još kao tinejdžerka, da bi potom zatrudnela sa 18 godina. Borila se da se zdravo hrani i podvrgavala se raznim dijetama, ali to jednostavno nije pomoglo, sve dok nije otišla kod vidovnjaka, koji ju je upozorio da joj je smrt za petama.

Upozorenje je shvatila ozbiljno, rezervisala je let za Antaliju, gde se na jednoj klinici potvrdgla operaciji gastrektomije rukava želuca, što bi značilo da neće moći da jede kao ranije, već da će vrlo brzo osećati sitost pri unosu malih količina hrane. Operacija je uspešno prošla, a Rebeka je za više od godinu dana 104 kilograma.

– Bila sam očajna nakon višegodišnjih neuspelih pokušaja da smršam. Tokom poswete vidovnjaku strašno sam se uplašila kada je gledajući karte rekao da mi nije ostalo mnogo od života i da ću vrlo brzo umreti ako nešto drastično ne uradim. Znala sam da je operacija želuca jedino rešenje i to je ponovo pokrenulo moj život – navela je Rebeka, prenosi Metro.

Ona je navela da se u prošlosti suočavala sa verbalnim zlostavljanjem u školi i da je utehu pronalazila u hrani.

Kako je njena težina rasla, tako se boraila dodatno i sa depresijom i anksioznošću. Što se vidovnjaka tiče, navodi da je u početku bila jako skeptična, ali da se vodila logikom da nema šta da izgubi ako proba.

– Zvučao je tako ubedljivo i strašno i njegove reči bile su poziv za buđenje, da nešto drastično promenim. Nakon smanjivanja želuca ne osećam glad, niti mi nedostaje hrana. Zaista neverovatno – istakla je Rebeka. (objektiv.rs)