PLATILE SU MOMKA DA JOJ GLUMI MUŽA, PA KO BI NJU OŽENIO? Miljanine komšije iz Niša RAZVEZALE jezik, svi se pitaju odakle im NOVAC

Showbizz

PLATILE SU MOMKA DA JOJ GLUMI MUŽA, PA KO BI NJU OŽENIO? Miljanine komšije iz Niša RAZVEZALE jezik, svi se pitaju odakle im NOVAC

Milajana Kulić izbačena je iz rijalitija zbog nasilničkog ponašanja, a nakon mesec dana posle van Zadruge, promenila je život iz korena.

Kulićeva je rešila da okrene drugi list, pa se udala, kupila hotel na Zlatibotu, a roditelje je počastila novim skupocenim automobilom. Sada je Miljanin komšiluk iz Niša za Blic Super TV progovorio o čitavoj situaciji bivše učesnice rijalitija.

“Ma, ne bi me čudilo da su mu dale koji dinar da glumi muža, još su trošak oko prstena imale! Kakvi avioni, kamioni, ko bi nju oženio da je pri sebi? Pa, ta dete nije videla mesecima, a otišla na Zlatibor da se provodi”, kaže komšinica Kulićevih i dodaje:

“Majka i sestre se brinu o Željku. Ja mislim da su sve izmislile, a odakle im pare za nova kola, ko to zna, Marija je sigurno uštedela neke pare od rijalitija ranije”.

Komšija koji tvrdi da zna Miljaninog oca Sinišu kaže da je on jako lošeg zdravstvenog stanja.

“Siniša je loše, videli ste koliko je smršao. Ne bi me čudilo da neke priče smišljaju kako bi Siniši bilo lakše i da se ne bi sekirao oko Miljane. Marija i druge dve ćerke mu pomažu i nadaju se da će biti bolje, a oko Miljane se stalno sekira”.

Kako je Miljana od bede i preklinjanjada je vrate u rijaliti došla do novca, da li za dečka ili za nekretnine, pitanje je, ali evo čime su se Kuliči hvalili. Pre neki dan je u Nišu uslikan Siniša kako vozi novog crnog džipa koji košta blizu 15.000 evra. Pored svih nekretnina i automobila, Kulići su odlučili da ipak jedan deo novca potroše na obrazovanje ćerke Ane koja planira da studira u Americi.Kurir.rs/I.B/Blic Super TV