KAŠIKU KOKAINA IM BACI A ONE ŠMRČU I LIŽU CELU NOĆ! Kristijan Golubović opisao detalje kako su pevači ORGIJALI 90-ih! PADA ESTRADA

Showbizz

Kristijan Golubović, bivši osuđenik i učesnik raznih rijalitija, odlučio je da progovori o svemu što se dešavalo devedesetih na srpskoj sceni.

Tako je odlučio da napiše autobiografiju, a sad je opisao i detalje koji će se naći u knjizi.

– Jedna naša pevačica je redovno orgijala sa svojom tadašnjom najboljom drugaricom, koja je isto pevačica. Tu je bio i jedan pevač, koji je tragično nastradao pre nekoliko godina, kao i nekoliko žestokih momaka, i to je sve dokumentovano na video-snimcima. Taj pevač je uzimao kašiku kokaina i bacao im na krevet i po stomaku, dok su one šmrkale i lizale se celu noć. Bilo je tu još likova sa estrade, političari tada nisu dolazili – rekao je Kristijan detalje ove skandalozne priče.

Inače, ovo će biti samo jedna priča iz Kristijanove autobiografije, koja bi trebalo da se pojavi u javnosti za manje od mesec dana. U knjizi će biti reči o periodu od Golubovićevog rođenja pa sve do 1994. godine. Prema njegovim rečima, tu će biti opisano “sedam-osam najjačih događaja u istoriji Beograda”. Kako saznajemo, u knjizi će biti reči i o upoznavanju Kristijana s Miloradom Ulemekom Legijom, ubistvu Aleksandra Kneževića Kneleta, početku njegove stranputice i mnogim drugim temama.

kurir.rs/A.P.