Sloba Vasić riješio da stane u kraj višku kilograma: Idem na operaciju smanjenja želuca!

Showbizz

Sloba Vasić riješio da stane u kraj višku kilograma: Idem na operaciju smanjenja želuca!

Popularni pjevač Slobodan Sloba Vasić imaće hiruršku intervenciju, koja je zakazana za kraj januara. Sloba je ovu informaciju potvrdio i rekao da nema mjesta za paniku.

– Tačno je da mi je krajem januara zakazan hirurški zahvat, ali nema potrebe da brinete. Ja sam potpuno zdrav, ali sam riješio da uradim operaciju smanjenja želuca. Već nekoliko godina vodim borbu sa kilogramima i mislim da je ovo pravo rješenje za mene – rekao je Sloba za Kurir.

– Razmišljao sam dugo o tome, a doktor Dejan Veličković, koji će me operisati, lijepo mi je objasnio sve šta me čeka, tako da sam u sigurnim rukama i nema potrebe za strahom. Ono što mi je jako važno je da je publika uz mene, kao i supruga i cijela porodica, jer su mi oni najveća podrška – rekao je Sloba.

Pjevač je naveo da se za operaciju najviše odlučio iz zdravstvenih razloga, a i zbog toga što mu je u posljednje vrijeme postalo “teško” da nastupa, jer se brzo zamarao zbog viška kilograma.

Podsjetimo, ova operacija je u posljednje dvije godine postala veoma popularna, a prije Vasića nju su uradili Darko Lazić, Indira Aradinović Indi i Ana Nikolić.telegraf.rs