‘ONA JE DAVNO ZABORAVLJENA PRIČA’ Jelena Pešić žestoko potkačila Dalilu, pa otkrila detalje njihovog sukoba! LETEĆE PERJE!

Showbizz

‘ONA JE DAVNO ZABORAVLJENA PRIČA’ Jelena Pešić žestoko potkačila Dalilu, pa otkrila detalje njihovog sukoba! LETEĆE PERJE!

U novom izdanju čuvene emisije “Amidži šou”, autor i voditelj Ognjen Amidžić ugostio je i više nego aktuelnu ekipu, među kojima su se našli bivši zadrugari Maja Marinković i David Dragojević, voditeljke Ivana Šopić, Ana Radulović i Jelena Pešić, kao i “Pinkova zvezda” Pavle Dejanić

Jelena Pešić se nakon učešća u “Zadruzi” proslavila u lozi voditeljke emisije “Pitam za druga” na RED televiziji, a sada i u jutarnjem programu “Ne gledam ti ja to”, te se osvrnula na svoje novo zanimanje.

Ko bi rekao? Kao voditeljka imam dosta lapsusa, dešava mi se, šta ću. Krenula sam ovaj posao dosta ozbiljno, učila sam kao nešto, kopirala starije kolege, a onda sam skontala da ja to zaista ne mogu, mislim da sam ovako kada sam svoja i sa tim mojim lapsusima najzanimljiva gledaocima – kaže Pešićeva.

Jelena je prokomentarisala kako se slaže sa Majom Marinković, ali i sa Dalilom Dragojević, budući da su obe bile sa njenim sadašnjim momkom.

Što se tiče Maje, ja sam sa njom super, gotivim je, drugarice smo i stvarno mi devojka ne smeta, na stranu što je nekada nešto bilo. Isto tako i sa Dalilom, kažu mi da je volim zato što sam ja sa njenim bivšim dečkom u vezi, ne! Ja sa Dalilom imam ozbiljne svađe iz “Zadruge 3”, od tada traje moj i njen sukob. Nikada se više nismo videle i čule, ona je moja davno zaboravljena priča – zaključuje Pešićeva u emisiji “Amidži šou”.

pink.rs