Nakon prekida veze slavni pjevač traži srodnu dušu na “platformi za punije žene”

Showbizz

Nakon prekida veze slavni pjevač traži srodnu dušu na “platformi za punije žene”

Slavni pjevač i bivši član grupe “One Direction” Zayn Malik za kojim su ludovale tinejdžerke diljem svijeta odlučio je nakon prekida veze potražiti ljubav na drugim mjestima, odnosno “platformi za punije žene”.

Nakon što je prije samo tri mjeseca prekinuo šestogodišnju vezu sa Gigi Hadid, trenutno natraženijom manekenkom na svijetu, izgleda da je odlučio naći nekog potpuno drugačijeg od nje.

Pjevač se prijavio na stranicu “WooPlus”, gdje puniji ljudi traže svoju srodnu dušu. Može se naći pod nadimkom “Zed”, a na aplikaciju je stavio i svoj kratki video, koji je uskoro osvanuo na stranicama brojnih medija.

Iako je godinama prije izjavio kako preferira punije žene s oblinama, Zayn je dosad bio samo sa “mršavicama”.
Prije Gigi, sa kojom ima i 14-mjesečnu kćerku Khai, zabavljao se sa modelom Neelam Kaur Gill te bio zaručen sa pjevačicom Perrie Edwards. Sada, čini se da je odlučio slušati svoje nove želje.

Podsjećamo, Zayn i Gigi prekinuli su nakon izjave njene majke da ju je pjevač “udario”. Yolanda Hadid čak je digla i tužbu protiv Zayna, a Gigi, koja nije prisustvovala sukobu, stala je na stranu majke. Pjevač je zbog nasilja u porodici osuđen na 360 dana uvjetno te mora ići na tečaj kontrolisanja bijesa.klix.ba